Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vlasti

montrela
otehotnela som nastastie prirodzene a hlavne necakane ked sme uz nedufali a potom zrazu,bolo to krasne.no vyberali sme ho spolu s manzelom,ma dva roky aj 3 mesiace.urcite sa to aj vam podari si mlada,bude to ok.

montrela

Joj, tak to je super...a otehnotnela si prirodzene?Ci si bola na umelom?Timotej je velmi pekne meno, kolko ma rok?Dufam, ze aj mne sa podari, ked sa rozhodneme s priatelom, ci uz vlastne snubencom;DDale ja tomu davam este take 2 roky minimalne.

vlasti

montrela,no jja si to viem predstavit to skusanie a velmi sa na to tesim,ano tu cystu som mala na vajecniku,mala som problem otehotniet,trvalo dva roky kym som otehotnela,ale teraz mam ten najvacsi poklad vytuzeny na svete svojho Timotejka:))))))))))

montrela

jeeeminky, to je asi to najkrajsie na tom celom, ked si po prvy krat zacnes skusat oblecenie. Podprsenky, tricka, svetriky, vsetko, je to neskutocny,uzasny pocit, fakt. Normalne sa tesim s tebou;D a cystu si kde mala??No ja som druhy krat mala okolo 7cm, raz na vajickovode a raz na vajecniku...a nemala si problem otehotniet??

vlasti

montrela,
no ja uz tiez dostavam poznamky ze to mam uz aj na narodky aj vianoce aj menina dobreze nie na dva roky:))))))))dakujem,si zlata,tak som rada ze sa ti splnil dalsi sen a ze jazvicku uz nevidno,super,mne tiez vyberali cystu na vajecniku,mala 5cm,a co sa tyka prsicok uz sa neviem dockat kedy len tak naholo natahnem tricko alebo tielocko:))))))))))

montrela

jeeej, tak gratulujem, vsetko najlepsie, hlavne co sa prsicok tyka;D
Ja budem mat 29.12 narodky, zas dostanem jeden darcek s poznamkou, ze to mam uz aj na vianoce aj na narodeniny;DDDDale nevadi, uz som si zvykla;D
To napatie je v poriadku, a aj prilis citlive bradavky, ja som tiez mala, boleli ma aj v podprsenke,take boli citlive, ale preslo to, vsetko prejde a ostane len radost z prsicok.Ja idem zajtra na vyber stehov. Mala som skaredu jazvu na bruchu, od pupka az dole 14 cm, a dala som si odstranit, no ani nie odstranit, ale schovali mi ju pod nohavicky, dnesna chirurgia dokaze robit zazraky a nikdy som neverila, ze budem moct ukazat brusko a teraz to prislo...ale trvalo to 2 roky, stale mi vyrezali kus starej jazvy a teraz uz nie je kolmo od pupka dole, ale vodorovne a v plavkach ju uz nebude vidno, tak sa tesim...ja mam inak za sebou toho tiez dost, mala som 2x cystu a 2x ju museli vyoperovat a este nejake veci, takze s narkozou som kamaratka;DDD ale verim, ze co sa mojho zdravia tyka, ma uz bude vsetko zle obchadzat

vlasti

no bolesti boli v pohode,tym ze som uz prezila v narkoze celkovej dve operacie a k tomu 13hodinovy porod,uz nemam ziadne bolesti,jazvy ma svrbia a su uz aj maksie,citim skor take napatie mierne a citlive bradavky,vo stvrtok idem na kontroli tak uvidime.