Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

ivja
no nic mi neprislo :( ale inak mi maily chodia normalne,tak nechapem. Napis svoj mail a ja ti skusim napisat, ci ti pride a ty mi nan odpises :)

nelina

montrela,vlasti,
montr.-videla som tvoje prska,su krasne.ja som 5 tyzdnov po a tiez som velmi spokojna.ja som mala pred opkou tiez 75 B,teraz mam 75D a na to,ze som pod dvoch porodoch,stale som mala prska pekne aj pred tym a to mam 37r. a 3,5 rocnu dcerku.jasne ze po 35-ke je horsie udrziavat si pevnu postavu,este nedavno som si myslela,ze sa ma to netyka.zial,roky idu dopredu a nie naopak.teraz sa este viac sledujem ako kedysi,takze,kto sa o seba staral predtym,bude sa stale,ak nie viac a naozaj je to narocnejsie.prestanes cvicit,o par tyzdnov je spevnenie prec.
vlasti,
tak co,prska sadaju a ze je to zo dna na den lepsie.ja som bola vcera na gynde,doktor ich pozeral,povedal,ze krasne odvedena praca.aj sa ich bal dotknut.uz sa neviem dockat,ked zacnem cvicit,potrebujem vypracovat brusko.

lenuska4001

Ahoj baby, idem na op 19.12. a mam mat 270 ml, podla vas ake to je cislo 2 alebo 3. Ja mam 162 cm a 45 kg, Je 270 dost alebo si mam dat 300 ml. Ak mate skusenosti tak mi prosim poradte ale posli foto, budem velmi vdacna.

ivja

montrela, čau,
ja len podotknem/ ale o pár rôčkov na to prídeš sama/ani 40 ročnej nie je o nič menej jedno:-)))) , cmuk

vlasti

no jasne zena teda kazda normalna sa chce o seba co najlepsie starat aby vyzerala stale dobra a popri tom aby sa aj citila dobre,suhlasim s tebou:)

montrela

Ja som pred tym nosila 75B a bola som spokojna, ale potom som sa zacala venovat fitnessu a z mojich Bcok boli take nepekne Acka, tak preto som sa rozhodla ist na opku...vsetci ma odhovarali, ze naco, vsak si daj aj po dietati a podobne,ale ja som to videla inak, praveze teraz, ked som mlada, chcem byt "tip-top";D,kym mam pevnu postavu a nosim odvazne veci a ked budem mat 30 bude na tom urcite zalezat menej...ale potom som zacala chodit tu a zistila som, ze 30 rocnej to nie je o nic menej jedno ako 20 rocnej...zeny v kazdom veku chcu byt pritazlive.

montrela

Vies je to taky strasiak v tej dnesnej dobe, kade kto, kto nechce otehotnie a tie co chcu sa im nedari. A ciganky tu nebudem ani spominat radsej. Mam dve kamosky 25 rocne a nie a nie otehotniet, jedna sa snazi rok, druha uz asi 2, ta druha to ma o to tazsie ze uz 2x mala mimomaternicove, takze uz inak ako umelo ani neriskuje, akurat pred tyzdnom bola na umelom, tak sme vsetky zvedave, ci budeme kocikovat;DD

vlasti

montrela
ja mam teraz tuto retro 75D,a je mi dost tesna hlavne naspodu po obvode,a predtým som nosila 75A,B ako kedy.