Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vlasti

nelina,no ja ja chystam tento tyzden kupit sportovu podprdu,ake mas cislo tej podprdy 75D?a retro si mala pred tym ake cislo?ja mam 75D.

nelina

vlasti,
ja som piaty tyzden po,nosim uz len sportovu podprdu,je ovela pohodlnejsia a pekne tvaruje prsia ako retro.je aj v galerke-cierna.ja som uz v pohode,prska su makke,dam ich uz aj krasne k sebe,ale je pravda,ze treba stale miernu opatrnost,obcas este zacitim nejake to pichnutie a hlavne citim,ze tu podprdu treba stale nosit.

vlasti

nelina,
no dakujem,som rada ze to je lepsie,lebo ked som si ich videla prvy krat a treti den nebolo mi vsetko jedno:)a ty sa ako mas,kolko si po opke?uz robis vsetko a nosisi uz len sportovu?ci ako?tebe na kolky den vyberali stehy?

nelina

montrela,
ja tiez ked som sa s manzelom vééélmi snazila,aby som otehotnela,tak to neslo.potom som "vypla",isli sme na dovolenku a tam,ked som bola bez stresov sa to podarilo.takze vlasti ma pravdu.nemozes sa na to zameriavat a chce to hlavne byt v klude.si este mladucka,ja som mala malu v 34-roch rokoch,v 28-mich som mala chlapceka,zial ako 3-rocny zomrel.,takze si vies predstavit ako som bola na dieta zamerana ja.vsetko mas pred sebou,uvidis co ma,to pride.do tridsiatky by som sa urcite nestresovala.

vlasti

livka,
ahoj poslal som ti mailom fotecky aktualne
nelina
ano vsak posudis ,je to ovela lepsie a som stale viac spokojnesia a nic nelutujem,no ja sa tiez rada o seba staram a to budem mat 25 a jeden porod neviem co bude o 10rokov ale rozhodne to bude stale intanzivnejsia starostlivost:)))