Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tajka99

Aaaaaaaaaahojteeeeeee!!!!
ivja,
konecne si legalne medzi nami ;-) Ja si tiez myslim, ze chod do vacsich ml, lebo to mozes potom lutovat. Ja som sa tiez bala, doktor ma ledva presvedcil na 350ml, hoci navrhoval aj 400ml. A, hoci som dnes velmi spokojna, sam mi rpizvukoval, ze kedze som mala vela koze (co asi aj ty), musim si na ne davat pozor, hlavne v zaciatku, podopierat ich, aby mi neklesli. Ked to riadne vyplnis, budes ich mat pevnejsie. Samozrejme uz extremne implose rychlejsie klesaju, ale to uz ide o take 450 a vyssie. Dopraj si konecne plne, pevne prsicka ;-)
montrela,
mas krasne prsia, su sice vacsie, na to treba ozaj odvahu, ale vyzeraju super
:-O Ja som vsak chcela len spevnit a hlavne urobit to tak, aby to okolie nevedelo, co sa aj podarilo. Najviac ma dorazilo, ked mi moja mamina (58), co predtym mi len prizvukovala naco to robim a aby osm si nedavala velke, tak teraz po mi hovori, ze som si mohla dat aj vacsie ;-))) Inak akurat nedavno ma napadlo, zeby tu mohla nejaka baba, co uz ma dlhsie po opke, aspon rok, pridat foto, ako to po roku vyzera a ako sa to chova. Tak sa tesim na tvoje fotky, dufam, ze ich nafotis ;-) Si fakt ale asi jedina, co uvazuje, ze si mohla dat mensie :-) A aj ja som bola v Chirmede, u Kacmara aj Magdu, operoval ma Magdo, lebo Kacmar bol na nejakom kongrese dlhodobo. A musim znovu opakovat, ako uz niekolkokrat, ze na nich mam len same superlativy, bez prehanania!!!!

ivja

nelina
máš krásne prsíčka.Aj vy ostatné , teda som na vás čumela:-))))Stálo to zato,však? Ten doktor ma pred 12 rokmi určite zle odhadol.Veď mne sa moje nepáčili hneď ako mi vtedy odpuchli. Dokonca mi vtedy povedal, keď som sa ho pýtala aké si mám kúpiť podprsenky, že a na čo vám teraz budú?Teraz už môžete všetky vyhodiť...To , aký mám stav prś určite ovplyvnilo aj asi 10 ročné nenosenie podprsenky.

nelina

ivja,
mne tiez robil Trska,ja som mala cez prsia 90,pod 80.mam 395-ky,takze urcite chod do tych 365-tiek.pekne ti to vyplni hrudnik.

andree

Ametystka,gratulujem k novym prskam!!! Mna to caka presne o tyzden.Dufam,ze ti bude kazdy dnom lepsie.Ametystka,nechce sa mi ist do starsich prispevkov,tebe vkladali implose cez pazuchy?

ivja

tak ahoj dievčatá.konečne som v galérii so svojimi nádherami a môžem zodpovedne prehlásiť, že som v porovnaní s vašimi PRED jednoznačne najhroznejšia:-((Trška mi minule hovoril o impl. 320- 360, pod prsiami mám 80 a cez 92.
20.12.sa už s ním pôjdem dohodnúť.Mám široký chrbát , tak čo poradíte mi?Vôbec netuším akú veľkosť by mi tie 360- tky urobili.

nelina

no ametystka,
vidim,ze ta v stave bolesti kopla basnicka muza.chcelo by to este zopar plastik a vydas zbierku basni!!! /jééj to by bola sranda ze?/

nelina

ametystka,
tak ti gratulujem!!!mna viac po opke bolelo prave prsko,mala som tam aj dren viac prilnuty ku tkanivu,takze ked mi ho vyberal,tak som myslela,ze mi vytahuje aj implos.o lavom som ani nevedela.nebojkaj,davaj si len tabletky od bolesti,ak je to silne.uvidis,zo dna na den to bude len a len lepsie.jááj nechtiky,mne naraz kedysi robili obidva palce na nohach a o pol roka nanovo,lebo zacali vrastat opat.je to uz asi 8 rokov a musim si zaklopat,od vtedy nemam problemy.dufam,ze ani mat nebudem.o par dni budes fit a budes sa teskat z novych prsiek.sakura mala priplatenu noc naviac,takze podla toho by ju mali dnes pustit,ak uz aj nie je doma.
SAKURA,
no co,ako sa citis a ako si bola spokojna s Trskom?píís ked sa ti bude dat.

miu miu

ametystka nezufaj, vsetko prejde. aj mna bolel jeden viac ale u mna to bola prava strana. ty brdo az som sa bala ci to je normalne a ci to zvladnem ale vsetko ok. potom to zrazu preslo. nebojkaj pomaly to bude ustupovat. ale basnicka ma pobavila. hi hi
Drz sa. a aj si si ich uz videla?

ametystka

joj,v špitáli po op som nemohla spať, tu je výsledok :))

strašná bolesť moje cici morí,
infúzia po kvapkách jej dvorí,
nevie však oslabiť jej moc,
mám nutkanie volať o pomoc!
ale beda!!! nadýchnuť sa nedá!
tak spytujem sa sama seba,
či bolo ti to dievča treba...?

sorry, za depresívny podtón mojej prvotiny, ale sú tam pocity prvej noci:))))) bleee. a samozrejme, že mi to bolo treba :) mááááám prsiáááá