Aaaaaaaaaahojteeeeeee!!!!
ivja,
konecne si legalne medzi nami ;-) Ja si tiez myslim, ze chod do vacsich ml, lebo to mozes potom lutovat. Ja som sa tiez bala, doktor ma ledva presvedcil na 350ml, hoci navrhoval aj 400ml. A, hoci som dnes velmi spokojna, sam mi rpizvukoval, ze kedze som mala vela koze (co asi aj ty), musim si na ne davat pozor, hlavne v zaciatku, podopierat ich, aby mi neklesli. Ked to riadne vyplnis, budes ich mat pevnejsie. Samozrejme uz extremne implose rychlejsie klesaju, ale to uz ide o take 450 a vyssie. Dopraj si konecne plne, pevne prsicka ;-)
montrela,
mas krasne prsia, su sice vacsie, na to treba ozaj odvahu, ale vyzeraju super
:-O Ja som vsak chcela len spevnit a hlavne urobit to tak, aby to okolie nevedelo, co sa aj podarilo. Najviac ma dorazilo, ked mi moja mamina (58), co predtym mi len prizvukovala naco to robim a aby osm si nedavala velke, tak teraz po mi hovori, ze som si mohla dat aj vacsie ;-))) Inak akurat nedavno ma napadlo, zeby tu mohla nejaka baba, co uz ma dlhsie po opke, aspon rok, pridat foto, ako to po roku vyzera a ako sa to chova. Tak sa tesim na tvoje fotky, dufam, ze ich nafotis ;-) Si fakt ale asi jedina, co uvazuje, ze si mohla dat mensie :-) A aj ja som bola v Chirmede, u Kacmara aj Magdu, operoval ma Magdo, lebo Kacmar bol na nejakom kongrese dlhodobo. A musim znovu opakovat, ako uz niekolkokrat, ze na nich mam len same superlativy, bez prehanania!!!!