Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vlasti

montrela,dik ale jasne uz je to lepsie ale tie prve foto na 3den po su otras,ale uz je to ok,:)))))))))))juj ale si ma rozosmiala.

montrela

Vlasti, no kukla som tvoje cicindy a mi povedz teraz, ty si akoze nespokojna???Vsak medzeru medzi nimi mas faynu ako ma byt, krasne sa ti vyplnili. Netreba ocakavat, ze kazda bude mat dve pekne gule vedla seba, inak po opke stoja tej co mala hrud po ockovi a buchla 300ml, inak tej co prsia mala a vyplnila, aby neboli vytahane. Podla mna mas nadherne prsia v pomere pred a po opke.

montrela

salmi
jasne, potom je to jasne, vsak na to tie prsicka su, aby si dosiahla rovnomernu postavu,budem na teba toho 29.mysliet, nech vsetko ide hladko obratko;DD

salmi

montrela: ano, on mi ich okamzite hned navrhol, fu, neviem preco sa kazdy tak nad tymto pozastavi...hm,zeby si ma predstavoval v 400vkach?:))))ale nie, ja mam dost boky a ritulku vies, takze to kvoli tomu az tolko, nech je to spredu aj zozadu rovnako:)) mam 169/65