Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ametystka

ahojte všetky,
som späť, biedna-prebiedna, ale happpy :)
sakura,
kde si? ako si na tom? mňa to bolí nehorázne, vstať z ľahu absolútne nemožná vec...ráno o trištvrte na 5 ma zodvihol gazda, odvtedy posedávam a motám sa. bolí ma vlastne len ľavá cicka, hlavne v mieste, kde bola tá hadička. vraj v ľavej boli svaly silnejšie upnuté na kosť, lebo ju viac používam. aj vás jedna bolela viac? okrem ciciek mám aj plastiku nechta, roky sa to vlieklo, zarastalo, hnisalo, tak dr. to vzala jedným vrzom a poriešila aj toto. teraz nielenže chodím zhrbená, ale aj krívam. a aby toho nebolo málo, dostala som krámy. však to je veľa aj na koňa!! dúfam, že si na tom aspoň trocha lepšie ako ja :)

alexka

ahojte baby...konečne som bola na konzultácii u dr.Tršku...termín opky mám 11.2.Chcela som skorej,ale všetky termíny boli obsadené...Bojím sa ale zároven sa velmi teškám!!!! : )

miu miu

babydoll aj ja mam vysoke tuky v krvi, nie cholesterol ale tuky ale vlastne je to nieco hrooozne podobne. nie az hentake vysoke ale mam zvysene a tiez som mala chuda, miestami az kostnata. a tiez to mam dedicne. nebolo to problem pri opke ale treba to samozrejme povedat a asi to zalezi aj pri zrazanlivosti krvi a ked je vysoky cholesterol tak sa tusim upchavaju cievy. tak bacha na to.

babydoll

Caute kocky,
mam vysledky z predoperacnych a som mierne v soku. Vysla mi nepochopitelne vysoka hodnota cholesterolu v krvi 7,46 a moze byt max.do 5. Normalne na tabletky. Absolutne nechapem, papam vkuse zeleninu a ovocie,masko len kuracie, nakolko po porode sa chcem dostat do formy, rok som ani ine maso nevidela a uz vobec nie udene veci. Moj otec sa lieci na chol.,doktorka tvrdi, ze to moze byt dedicna predispozicia. Doteraz som o nej nevedela a to som nedavno rodila sekciou dvakrat a tiez mi museli robit predoperacne, no nikto ma na tuto skutocnost neupozornil. Mate s tym niekto skusenosti? Hadam to nebude vadit pri op., zajtra mam termin u anesteziologicky, dufam, ze sa to nejak poriesi.

Livaa

nelina
vcera mi blbol net,neviem ako Vam.... v dorucenych som nemala nic,je mozne ze v spame,ale ten som odstranila,anakolko som ich tam mala vyse 60.... tak skus znova :)

nelina

salmi,
400-vky budes mat dobre,ja som vysoka 178cm,cez prsia pred op som mala 90,pas 70,boky 97.teraz mam prsia 97,pas 70 a boky 97.takze obvod prs mam presne v pomere s bokmi a vyzera to fakt dobre.