Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivja

no ametystka,
hneď som si to išla skontrolovať:)))ale na to , že mám v nich implantáty je to dosť brutál, nie?

ametystka

hoj miu,
aj ja som sa bála, či to zvládnem, pochybnosti som mala od tej chvíle, čo som prvý krát šla na vecko. to bol des...strašne mi bolo zle.
tá retro ich maskuje,tak zatiaľ toho veľa nevidno.zajtra idem na kontrolu, tak zakuknem :) ale už som ich trocha videla, keď mi vyberali dreny.

nelina,

tiež som myslela, že mi ťahá von imploš z ľavého,keď vyberala dreny, až mi zle prišlo,tak to bolelo. ble. nechet mi už chirurg robil tri krát, ale vždy ho len zrezal po lôžko, čo je na figu, lebo sa to vrátilo. ale dr. urobila plastiku lôžka, čiže odstránila aj časť necht. lôžka, vlastne ho tým zúžila a necht už taký široký neporastie.
hehe, nad zbierkou budem uvažovať...názov už mám - koľko vydrží žena :)
ivja,
dovolím si oponovať, v galérii prvenstvo a medaila za nádhery patrí mne :)
tajka,
retro je nedobytná ako starobylé hradby, vôbec pod ňu nevidno, je tam flajster. keď vyberali dreny, hodila som tam očkom...ale len na okamih, prsia tam trčali a vyzerali ako piramídy :)

a sakura,
ahoj, ja som nevedela, že máš priplatený deň, už som sa bála,kde si tak dlho. je super, že to tak dobre znášaš, každá sme iná, mňa to teda dosť bolí, o vstávaní z ľahu ani nesnívam. ráno ma manžel dvihol pred piatou a odišiel do roboty. kým neprišiel domov, ani som si neľahla, lebo viem, že by som nevstala.
takže veľkosť sa ti pozdáva? mne sa moje zdajú veľké, lebo som bola absolútna plochaňa a nebola som zvyknutá, že mi tam niečo vyčieva :)))

sakura

ivja
v ŠNOP. Ako fakt PAN DOKTOR. Chodil nas pozerat, pytal sa ako nam je, pomahal mi na izbe lahnut na postel. Nemam ziadne minusko ktore by som mohla udelit. Aj ta strava v nemocnici sa dala jest:)))))

sakura

baby a najhorsie pre mna bol lavy dren. To sa mi od bolesti zatocila hlava a skoro som odpadla. Tak to stiiiiiiipalooooooo,jaj jaj. Ale za 5 minut bolo dobre.....

sakura

dakujem babenky:))
no jasne ze chrbatik pobolieva ale najhorsie je ze ma to svrbi pod tymi naplastami:( Idem vyskocit z koze:)))) No ked sa mam priznat, mohla som ist kludne aj do tych 400ml. Ale to som este teraz zhrbena tak to tak ani nie je vidiet. Skusila som sa raz vystriet a vyzeralo to celkom pekne -teda aj ta velkost bola v pohode. Uvidime ako to bude v skutocnosti a hlavne ked sa " vylupnu" :)))))))))))

maybbee

sakura

ahojky..no som nna teba aj myslela:))To je super že to tak zvládaš, sa len drž:))
ja som konečne kukla tie moje, no a nieje to nejak velké...mala som pridat o číslo:))))

miu miu

sakura ahoj, gratulujem ti k prskam a aj k tomu ako sa vyborne citis. to je supis. uzasne, a teraz oddychuj a uzivaj si obskakovanie clenov rodiny. a v noci? chrbat neboli? a prska? pacia sa ti?

sakura

Caute babenky
tak som tu. Ziva akrasna s cicikami:)))
Absolutne ziadne bolesti a ani komplikacie nie su. Nic ma neboli len chodim dost zhrbena. Na wecko som sla vecer po opke sama a aj zdvihat z postele neni problem. Citim sa fakt dobre:))))
Ametystka
ja odpadnem od smiechu, to co si zlozila za basen? Jaj jaj jaj jaj tak by som sa brutalne z chuti zasmiala ale nemozem. Asi by mi roztrhlo stehy:((((
babydoll
uz sa tes. Povedala som Trskovi ze ta babenka co ide v pondelok k nemu je moja kamoska cez diskusiu:))) Fakt sa nemusis bat. Pristup doktora a aj nemocnice neopisatelne perfektny:))))

tajka99

ametystka,
gratulujem, vitaj medzi nami ;-))) Nebojkaj, ja som si tiez v prvy den hovorila, ze je to horsie, ako porod, ale na druhy den sa to neda porovnat. Neskutocne rychlo sa to zlepsuje. Mna tiez bolelo viac lave prsko, ale ked mi vyberal dreny, tak zas prava strana, lavu som ledva citila, ze nieco vytiahol. Asi najhorsie bolo prebudenie - bola som nejaka dezorientovana a trochu vylakana, preco sa nemozem nadychnut. Ale hned mi dali, co trebalo a sladko som spinkala. Samozrejme, ze pri prebudeniach to este nebolo prijemne pohybovat sa, ale fakt sa to zo dna na den zlepsuje. Co prska, si tak na pohlad spokojna. Jasne, ze zatial vela toho nevidis, ale ked uz si doma, tak si urcite potajme zakukla pod podprdu ;-)