hoj miu,
aj ja som sa bála, či to zvládnem, pochybnosti som mala od tej chvíle, čo som prvý krát šla na vecko. to bol des...strašne mi bolo zle.
tá retro ich maskuje,tak zatiaľ toho veľa nevidno.zajtra idem na kontrolu, tak zakuknem :) ale už som ich trocha videla, keď mi vyberali dreny.
nelina,
tiež som myslela, že mi ťahá von imploš z ľavého,keď vyberala dreny, až mi zle prišlo,tak to bolelo. ble. nechet mi už chirurg robil tri krát, ale vždy ho len zrezal po lôžko, čo je na figu, lebo sa to vrátilo. ale dr. urobila plastiku lôžka, čiže odstránila aj časť necht. lôžka, vlastne ho tým zúžila a necht už taký široký neporastie.
hehe, nad zbierkou budem uvažovať...názov už mám - koľko vydrží žena :)
ivja,
dovolím si oponovať, v galérii prvenstvo a medaila za nádhery patrí mne :)
tajka,
retro je nedobytná ako starobylé hradby, vôbec pod ňu nevidno, je tam flajster. keď vyberali dreny, hodila som tam očkom...ale len na okamih, prsia tam trčali a vyzerali ako piramídy :)
a sakura,
ahoj, ja som nevedela, že máš priplatený deň, už som sa bála,kde si tak dlho. je super, že to tak dobre znášaš, každá sme iná, mňa to teda dosť bolí, o vstávaní z ľahu ani nesnívam. ráno ma manžel dvihol pred piatou a odišiel do roboty. kým neprišiel domov, ani som si neľahla, lebo viem, že by som nevstala.
takže veľkosť sa ti pozdáva? mne sa moje zdajú veľké, lebo som bola absolútna plochaňa a nebola som zvyknutá, že mi tam niečo vyčieva :)))