Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vlasti

nalina,juj tie stehy keby mi vybral to by bolo super,uz mam pripraveny aj gel contractubex na jazvy:)neviem sa dockat aj ja toho pocit,juj:))))a ty sa ako mas?

nelina

ivja,
to vazne mas v prskach implantaty???no tak to je fakt sila.ja som videla 8 rocne implose pod zlazou a este aj s vrasnenim,ale tam bolo aspon vidiet,ze ich ma.inak uz len to,ze na tvoje miery ti dal vtedy len 180 ml,tak to svedci o "velkej profesionalite lekara",aj ked,za tie roky sa hadam uz naucil ako maju prska vyzerat.oni sa asi vtedy tiez len ucili a ziskavaju skusenosti.verim,ze teraz budes maximalne spokojna.

nelina

vlasti,
tak to ti uz urcite vyberu aj stehy.uvidis,ako sa ti na jazvach ulavi.ja som mylovala,ked som isla do sprcvhy a takym vlaznym repikom som ich oblievala.normalne som citila,ako cela pokozka a jazvy dychaju.baby,snazim sa posielat nove foto,ale sprava live odide,ale pise mi,ze nie je mozne spravu ulozit do odoslanych,ze stranka je plna a pri tom som ju pre istotu vycistila..prvy krat to odislo,ale liva mala nieco s pocitacom a od vtdey nie a nie to poslat.no uvidim.

vlasti

sakura ametystka,
baby tiez vam uprimne gartulujem:)))))ametystka,dik za kompliment:)))srzte sa a nech ste cim skor fit,u mna boli kriticke prve tri dni,no ja idem dnes na kontrolu po obede prvy krat a je to uz 10den.

ametystka

babydoll,
už som tu, manžel ma zas zodvihol z postele a šiel do práce. bolíííí to, omg, chcem poďakovať za gratuláciu k cicušam a tiež za poklonu, za môj zosmolený veršík. písala som básničky - kedysi- teraz už nie, neviem, prečo mi to vtedy v noci napadlo, tak zrazu to bolo v hlave jak som čumela na fľašu s infúziou ako kvapkala...
ten cholesterol je možno v tvojom prípade zdedený, mám kolegyňu, chudá je, mastné neje, ani vajcia a má ho vysoký, zdedený :( ale nie je to kontraindikácia pre op, však?

sakura,
aj ja mám cit v bradavkách, to je základ :)))) necítim ľavú cicu zospodu. upraví sa to, dúfam. dnešná noc bola horšia ako včerajšia, nevzala som tralgit /len novalgin/lebo včera ráno mi z neho bolo zle. na odpadnutie,na vracanie a mala som "vidiny", fakt, hrôza . ty užívaš tralgit tiež? aká bola dnešná noc? teba to tuším bolí menej ako mňa :( ku svalovke, či čo to je sa pridalo aj pálenie, sakra...
dnes idem na kontrolu, o ôsmej tam mám byť, už sa môžem chystať :) strašne pomaly všetko robím, ešte aj pes chodí za mnou a nechápavo sa na mňa díva, že ako sa vlečiem. ja! čo ináč lietam ako vrtuľa :)
dnes, keď budú odbalené, zakuknem ako to tam vyzerá :)

ivja,
fakt by som nepovedala, že tam sú implantáty. prečo len 180? ale brutál to nie je, nezveličuj, prvé miesto je aj tak moje a nevaď sa, hej? :)) tebe sa tam vojde väčší imploš, bude z teba taká menšia pamela, alebo aspoň vlasti :) tá má prekrásne. akú veľkosť máš navrhnutú?

babydoll

sakura, ametystka,
GRATULUJEEEEEEEM!!!!!!!!!
Klobuk dolu pred vami, ako to zvladate, uzasneeeee ste baby!!!! Ked vas citam aj strach zo mna opadava a zacinam sa teskat! Sakura, takze si ma v SNOPe "uviedla" no parada, pocuvaj a nahodou nepojdes ty na prvu kontrolu bud. tyzden? Ved po tyzdni sa chodi, ci nie? Ak ano, tak to ma musis prist pozriet, tiez tam budem do stredy.
Ametystka, paradna basen, pobavila som sa, ako vystudovana uc.SJL Ti skladam normalne poklonu, aj zivit by si sa tym mohla hehe. Baby a potom fotecky musite do galerky poslat, nech vidime co a ako.

miu miu,
odkedy viem o tom cholesterole, som asi zblbla, citam kazdu etiketu na potravinach, ze co za dobre veci a co za bordel to obsahuje a prestala som okrem zel. a ovocia cokolvek jest. Nic ine mi totiz zdrave nepride, no chapes, normalna urcite nie som. Dufam ze je to kratkodobe. A pamatas sko som vypisovala, ze som vzdy mala 50kg a po malom nie a nie sa tam dostat? Tak teraz za dva dni z tohto mojho bloku
-2kg, tak sama seba presviedcam, ze vsetko zle je aj na nieco dobre, co uz.

sakura

ivja
a kolkatky ich mas? Myslim tie implose. A to su ake? Gulate alebo anatomicke? No ale ako fakt by som nepovedala ze tam nejake mas.....

sakura

ametystka
ano, priplatila som si noc. A urobila som dobre. Neviem ako by som sa s tymi drenami trepala hore dole. A to ma tam chcel este nechat aj dnes lebo mi do tych drenov tiekla husta krv. Tak mi dali nieco na zrazanlivost a sa to popravilo:) No ja ked som lezala a stlacal mi tie cici aby z nich vytiekla tekutina tak som si ich tiez videla. Tiez mi tak stoja:)))) A hned som si brnkla po bradavkach ze ci je v nich cit:)))) A citim si pekne cele prsicka. Ach len sa tesim ked zhodim ten fac a budem uz len v tej podprde. Lebo ten fac ma dost taha a aj stahuje. Dufam ze to nebude mat nejaky negativny vplyv na moje cici....