babydoll,
už som tu, manžel ma zas zodvihol z postele a šiel do práce. bolíííí to, omg, chcem poďakovať za gratuláciu k cicušam a tiež za poklonu, za môj zosmolený veršík. písala som básničky - kedysi- teraz už nie, neviem, prečo mi to vtedy v noci napadlo, tak zrazu to bolo v hlave jak som čumela na fľašu s infúziou ako kvapkala...
ten cholesterol je možno v tvojom prípade zdedený, mám kolegyňu, chudá je, mastné neje, ani vajcia a má ho vysoký, zdedený :( ale nie je to kontraindikácia pre op, však?
sakura,
aj ja mám cit v bradavkách, to je základ :)))) necítim ľavú cicu zospodu. upraví sa to, dúfam. dnešná noc bola horšia ako včerajšia, nevzala som tralgit /len novalgin/lebo včera ráno mi z neho bolo zle. na odpadnutie,na vracanie a mala som "vidiny", fakt, hrôza . ty užívaš tralgit tiež? aká bola dnešná noc? teba to tuším bolí menej ako mňa :( ku svalovke, či čo to je sa pridalo aj pálenie, sakra...
dnes idem na kontrolu, o ôsmej tam mám byť, už sa môžem chystať :) strašne pomaly všetko robím, ešte aj pes chodí za mnou a nechápavo sa na mňa díva, že ako sa vlečiem. ja! čo ináč lietam ako vrtuľa :)
dnes, keď budú odbalené, zakuknem ako to tam vyzerá :)
ivja,
fakt by som nepovedala, že tam sú implantáty. prečo len 180? ale brutál to nie je, nezveličuj, prvé miesto je aj tak moje a nevaď sa, hej? :)) tebe sa tam vojde väčší imploš, bude z teba taká menšia pamela, alebo aspoň vlasti :) tá má prekrásne. akú veľkosť máš navrhnutú?