Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

salmi

montrela: jasne, uz mam konzultacku za sebou, ja som sa okamzite rozhodla pre nich, nie som vlemi typko, co ma potrebu pochodit krizom krazom republiku ,mna si v chirmede okamzite ziskali, bola som s podmienkamji spokojna, tak sme si okamzite diriesili aj datum:)) schvalne na koniec roka, nech do noveho vstupujem uz po to vsetkom:)

salmi

vlasti:) som o tom presvedcena, ze to bude lepsie:) ako ani teraz to nie je spatneeeee,ale neni to ono proste:) tak si idem spravit vianoce:)

Livaa

ivja
napisala som ti mail,tak dufam ze dojde:)

montrela
mail mi dosiel aj som ti odpisala,dlho si tu nebola co? same nove prsatice pribudli:)

montrela

Salmi
Ide ku Dr. Kacmarovi?To je vyborna volba, a ides v den mojich narodenin, xixi;DD
Bola si na konzultacke aj u inych??Ja som bola u dvoch a katastrofa, jednoznacne Dr. Kacmar. Je skvely clovek a prvotriedny odbornik a sestricky su tam veeeelmi zlatucke.

salmi

vlasti, tak som asi vnimka z vas tu, pretoze nie som prutik:)) 91-70-100...tak sa chcem troska opticky dorovnat:)))