Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

ametystka
aj ja som mala zvyseny cholesterol. Aj by som ti povedala ze kolko ale uz tu nemam vysledky. Uz som to vratila obvodnemu. A problem to pri opke nebol...

sakura

babydoll
no tak super, takze tam budes mat kamosku:))) Je to lepsie ked ste dve. Mozete po opke kecat a tak. My sme boli na izbe 4. Ja a jedna baba a potom este dve babky. To bol s nimi horor - s tymi babkami. Chrapali, prdeli. Nam sa tak chcelo smiat. To bolo utrpenie:)))))))))))

babydoll

sakura,
ja som sa objednavala u dr.Valachovej az v utorok a dnes k nej idem. Ja som na MD tak s casom problem nemam, to bol niekto iny. Tak som zvedava dnes na nu, potom napisem. Inak super, ze sa tak dobre citis, nic ine si ja neprajem.

ametystka,
to s tym cholesterolom uvidim co mi dnes povie anesteziologicka, ale myslim, ze to nevadi, mala som dva cisarske v celkovej anesteze a zvyseny chol. som mala uz vtedy, len ma na to nikto neupozornil. Dozvedam sa vsetko az teraz, ked mam zdravotny zaznam od obvodnej doma, dobre vsak?

sakura

Nelina
ahojky. Tak som rada ako blcha:))))) Takto sa mi to paci.Len dufam ze to neodpuchne:))) Trska hovoril ze by nemalo:)

sakura

ivja
no ani by som nepovedala ze tam mas implose. A to preco len 180ml? Ved to je nic...

Babydoll
ano, pekne krasne som ta tam uviedla. ty si tam aj tusim v pondelok rano volala s pani Valachovou,nie? Ja som akurat vtedy lezala na tej predoperacnej izbe. Mala si problem ohladom pracovneho casu, nie? Na kontrolu sa ide az o 2 tyzdne a to mi bude vyberat stehy -bojim bojim

ametystka
ten Tralgit mma doma ale staci mi ten Novalgin. Nemam az take bolesti. Ale keby som ich mala tak si ho urcite dam. No neviem preco ti po nom bolo az tak zle. Ja som ho celkom dobre znasala. Nebolo mi na grcku... V nemocnici nam cez infozku davali ten Novalgin a ten mi zabral. Tak ho uzivam aj teraz...Co sa tyka spania tak som sa vyspinkala dobre. Ani som si nemusela davat Diazepan. 2 krat som sa tusim zobudila ale v pohode:)

nelina

vlasti,
ked mi trska vybras stehy,natrel mi ich framykoinom,prelepil a kazal ich mat este do druheho dna prelepene aby sa scelili ranky povybere stehov.potom som ich uz nemusela mat prelepene,len v pripade,ze by mi to vadilo v podprsenke.takze ako chces.

vlasti

nelina, a ty mas jazvy tiez prelepene,takze si ich mam odlepit a naspat nalepit,ked ich budem natierat?a ked mi to nebude dobre naspat srzat?citala som ze niektorym babam ich uz potom moc neprelepili ci ano?

nelina

tajka,
mne ich nekazal natierat,len zo zaciatku robit repikove obklady.ja si prsia natieram len telovym mliekom a jazvy takym detskym nechtikovym,aj ked uz to viac-menej nerobim.
vlasti,
ja som OK,stale este nemam cit v pravej bradavke,ale vobec ma to neobmedzuje.dufam,ze casom sa to upravi.mne stehy vyberali po 2 tyzdnoch,ale bezne vyberaju tak na 10-ty den,takze nevidim dovod aby ti ich nevybrali,naco by si zas za 4 dni isla na vyber.

tajka99

Ahojte ;-)
baby, co ste boli v Chirmede alebo v Kosiciach, kazali vam natierat si jazvy. Mne totiz vravel, ze pevne prelepenie jazvy, aby drzala po kope, je ovela lepsie, ako ktorakolvek masticka. Lebo ta koza nova, co sa vytvorila, je menejcenna, slabsia, a teda ked sa pokozka v okoli pohybuje, pri nasich pohyboch, tak tu kozu na rane roztahuje, a preto mozu vzniknut sirsie a viditelnejsie jazvy. Logicky mi to velmi sedelo, ale citam tu, ze si to vsetky natierate ostosest, a ja som na ne zatial nedala nic, lebo ich mam stale prelepene uzkym pasikom leukoplastu. Su tu aj baby, ktore si nic na jazvy nenanasali?