Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

salmi

zdravim baby...boze ako vam zavidim, ze uz to mate za sebou...cim viac na to myslim, tym vacsie somariny ma napadaju:)) skoda ze to nie je ako s last minute...objednam zaplatim a o par dni sa ide na vec:)

ivja

nelina, ametistka ,sakura
veď to, teraz som už ja "múdra".Pred 12rokmi- žiadny počítač/ asoň vtedy sa to ešte len rozbiehalo, malo ich málo ľudí/,nehovorilo sa o tom,veď to bolo tiež ešte tabu, v časopisoch nič, v knižnici nič, takže odkiaľ.NIČ som o tom nevedela.Pozerala som sa vystrašená na doktora ako vyoraná myš,takže keď mi povedal, takéto sú pre vás akurát, väčšie by ste nemali dobré , tak som to brala ako slová odborníka.Práve preto som vďačná za túto diskusiu a vašu prítomnosť. Už viem , čo chcem.

vlasti

nelina,aha takze tie stehy to nie je nic hrozen?fu aj mna si ukludnila ale ked sme prezili tu bolest,stehy su uz len taka malina:)a odvtedy ako ti vybrali stehy ti ako kazal nosit retro?

nelina

sakura,
stehov sa neboj.oni to siju takym nejakym vnutornym stehom,len to na koncoch prestrihle a nitku na jeden krat vytiahne.max.mozes citit jemne stipnutie.tie dreny to bolo ine kafe.tiez mi po vybere jedneo prislo vééélmi tazko.pri druhom som sas nadychla a nic.vobec som ho necitila.a co chrbatik,neboli ta velmi?
no ja koncim,idem s manzelom do blavy k zubarke a na nakupy,tak zatial ahojky.

sakura

Nelina
no my sme ani telku na izbe nemali. Lebo vraj tam mali totalne plno. Aj doktor sa mi ospravedlnoval ze to takto nebyva -ze baby byvaju na izbe same.. Museli sme sa teraz nejako pomestit. Ale zazitok to bol ohromny:)))))))

sakura

babydoll
no tak ja som mala menej. A to si sa necitila ani nejako zle alebo tak? To ako keby si nebola na predoperacnych tak ani o tom nevies?

Nelina
teda ozaj to bol zazitok. A najhorsie na tom bolo ze sme sa nemohli smiat. A tak sa nam chcelo. Niekedy som sa neudrzala a tak som sa rozrehnila a tak to potom bolelooo. Ale to sa nedalo. Tie ich hlašky k tomu a problemy:)))))))) Aj my sa chceme s tou babenku stretnut a behnut na kavu. Ved tam ideme toho 22 decembra -na stehy. Sa ohromne tesim:((((((((((((( Teda na nu ano ale na tie stehy -toho sa bojim

nelina

sakura,
no tak to ste mali na izbe super spolocnost.mozno vam babky poprdkavali naschval,aby vam nemuseli davat upokojujuce lieky.ja som mala na izbe tiez len jednu kocku,ktoru operoval predo mnou,takze nam bolo super,kecali sme,pospinkali a pozerali telku.chceme sa spolu dohodnut a stretnut sa na kontrole po novom roku.

babydoll

sakura,
to ja ho mam zvyseny, ametystka mi len pisala, ze aj jej kolegynka ma tento problem taktiez ako dedicnu predispoziciu, cize to iste ako ja. Ja som sa to dozvedela teraz v pondelok po vysledkoch z predoperacnych vysetreni.