sakura,
však hej, aké tabletky by sakura doma nemala? :)) tralgit som zjedla len raz, celú noc som spala, nič nebolelo, ale ráno som sa nevedela pozbierať z postele, bolo mi na vracanie, točila sa mi hlava a videla som - keď som zavrela oči- také hmýriace sa obrazy, modré, ako keby ryby, vodu a kamene...?keď som oči otvorila, bolo to preč. keď som zavrela, hmýrilo sa to znova. dúfam, že nie som adept na psychiatriu? :))
ivja,
ja som bola pred 11 rokmi, po skončení druhej materskej na plast. chirurgii na juhu/ke/ ešte dodnes mám brožúrku, čo mi vtedajší prednosta štefan guzanin dal... aj mi položil na ruku implantát,čo by mi "vraj" vyhovoval, stálo by to vtedy 30 tisíc. tá brožúrka - zabudni- že by obsahovala nejaké veľkosti implantátov a profily. kdeže! sú tam veľmi všeobecné info o silikóne, že je neškodný, odkedy sa užíva v medicíne, že nespôsobuje rakovinu, že je prekážkou štandardnej mamografie a atď. that´s all:) som rada, že som vtedy do toho nešla, bolo to v plienkach. chvalabohu nemala som 30 tisíc.
babydoll,
asi budeš musieť držať diétu a papať na cholesterol tabletky. ja tiež jem tabletky od rannej mladosti. mám 35 a zdedený vysoký tlak :(
najlepšia novina na koniec. dnes ma dr. odbalila a konečne som videla nové cici. sú zatiaľ ako menšie stany, také pre 2 osoby, ale dr. vraví, že sa podarili a sú pekné. hoja sa ok, aj palec na nohe je ok. som šťastná ako blška :)))))))))
operácia bola 8. decembra a stehy chce dr. vybrať už 19. decembra. viem, že by mali ísť von až po troch týždňoch, ale ona už bude mať dovolenku pred sviatkami. je tu niekto, komu vyberali stehy tiež skôr?