Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

sakura, ametystka
blahozelam Vam k novym ceckam,hlavne nech ste spokojne a co najmenej bolesti,tesim sa na fotecky :)

sakura
fotku som nahodila,ale si mi neposlala k nim popis :)

babydoll

miu miu,
dakujem, urcite vyskusam hned ako budem doma bud.tyzden. Uz zapisujem. Jaj, keby si videla ten zoznam liekov co si tu od vas odpisujem, ja vykupim komplet lekaren zajtra,no ved nech som ready.

babydoll

Caute baby,
som sa vratila z BA prave, bola som u dr. Valachovej na predoperacnej konz. no poviem vam, super baba. Dokonca sa smiala aka vyplasena z toho cholest. som, a ja som sa bala ze mi mozno aj opku zrusia. Tak som kludnejsia teraz. A dokonca hovorila, ze ani lieky by na to miesto mna nebrala, mam to skusit najskor s homeopatikami a potom uvidim. No a ze v ziadnom pripade nemam dietovat, ze vraj urobim este horsie svojmu telu, pretoze ono tuky potrebuje atd...no super sme pokecali. Takze v pondelok idem na to, tiez mi vravela ako sakura spominala, ze op bude trvat cca 3hodky, vraj dr. neskonci skor ak nie je vsetko podla jeho predstav a vypoctov. No som zvedava teda ako to dopadne, zatial koniec hlasenia, idem uspat deticky a potom citat co ste dnes popisali.

miu miu

babydoll ja beriem na ten cholesterol alebo respektive zvysene tuky v krvi lecitin. su to vitaminy a mali by to upravovat. tak skus, mozno sa to oplati.

vlasti

caute baby,juj je mi uzasne,bolasom na kontrole 10den od opky a dr.červen mi vybral stehy,a na buducu nedelu uz mozem kombinovat so sportovou podprdou,uz som si ju bola aj dnes kupit a co sa tyka natierania jaziev,ze nemam,a dal mi take lepiace mikroporove pasky na jazvy a mam si to lepit kazdy treti den ze je to ovela lepsie ako nejake gely na jazvy ze mi to super zceli tie jazvy,a zajtra alebo na dalsi den sa uz konecne mozem osprsit,huraaaaaaaaaaaa,a este v januari mam ist na dalsiu kontrolu,joj taka som rada.:)))))))))

tajka99

nelina,
krasne skoro neviditelne jazvicky a ako sa super doktor strafil...presne do ryhy...WHOW!!!! Ty nemas fotecky spred operacie?

tajka99

ivja,
Trska je super, ten ti urcite poradi dobre. To nie je typ doktora, ako napr. Cerven, ktory je akoby tak zastarane pruderny, podla toho co som o nom pocula, lebo vraj rad dava male imlpose. Ked si ucitelka, tak to chapem, ja som tiez nechcela, aby hned kazdy videl, ze som si to dala. A tak to aj vyslo. Ja som totiz predtym nosila push-upky aj s 6-imi vypchavkami, takze teraz si fakt nikto nevsimol zmenu. Okrem manzela, jasne;-)
Este aj moja 58 rocna mamina ma prekvapila ked ma videla, ze mohla som si dat aj vacsie. Pritom predtym ma odhovarala od toho :-)

sakura

babenky. Aj na mna uz idu tie kramove stavy. asi zajtra rano uz pridu. Aj cici ma zacali pobolievat a som taka nijaka:(((((

tajka99

ametystka,
este mi moc neodporucal tancovat, lebo to vystupenie je akurat na hrane 6-ich tyzdnov. Tak som to zrusila, ved vystupeni bude este habadej (akurat budem viac oslintana ;-DDD , ako hovoris) Ale zdravie je prvorade!
Tak to ked mas kramy, to bude urcite aj tym, tie bolesti. To bolo pre mna preto take nepochopitelne, preco vam - tebe aj sakure - dali termin operacie tak tesne pred kramami. Mne totiz neodporucal tesne pred, ze to uz radsej v priebehu menzesu, ako pred :-)) Ale nic to, ciciky uz mas a to je hlavne ;-)