Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vlasti

maybe,no rychlo ale super,trochu to stipalo,au au,no ja uz ano,spavam na boku,ale iba na jednej strane ,no je to taky polobok.durhu stranu mam citlivejsiu.

maybbee

aj tie stehy vybrali rýchlo:)
pred tým som mala 70 a ...čože nič:)
ešte nespávam na boku, ale už som si asi aj zvykla na chrbte..ty už na boku?

vlasti

maybbe,no veru tak,vsak to cislo mas super:)a predtym si noosila ake cislo?vzdy si musis povedat ze je to urcite stale lepsie ako pred tym.a uz spavas na boku?juj islo to tam tak rychlo ze sme sa ani poriadne nevykecali:)

vlasti

ale ja som nadmieru spokojna a aj on,zevraj dobre ze som ho prehovorila a ze sa dal prehovorit,taky bol vysmiaty ako leco:)chytil mi cecok a vravi no dobreeeee:)a ake cislo mas teraz retro?

maybbee

ale dobre...aj spokojná som..
ja si mám kúpit vraj s kosticou...
Tak uvidím, pojdem kuknút:)))
sa teším, že čo to bude za číslo:)
A ty ako u neho?

vlasti

maybbee,
ahoj moja,ma byt taka aby tebe robila z prs pekny tvar a aby si sa v nej dobre citila,kupila som si adidas sportovu,boleko stahujuce bez kostic,uplne super,netlaci a popritom drzi pevne prsia ale ty si mozes kupit aj s kosticami,to je na tebe len tu kosticu si mas potom vytvarovat podla tvojho prska,aby netlaciila.no co?ako bolo u dr.?co ti povedal?si spokojna?

maybbee

vlasti prosím ta, a to tú podprdu čo si máme kúpit má byt taká tá športová stahujúca alebo môže byt už aj taká normálna len trochu pevnejšia...