Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

Nelina
ahojky. Ja len dufam ze sa nezmensia:))) Ale fakt som spokojna. Len nech uz mam dole tie naplaste -strasne ma to pod nimi svrbi. A ta lava cica ma trochu jeduje. Prava strana je v pohode -ani neviem ze som tam bola operovana - iba viem to ze tam mam väcsiu cici:)))))))
A stale sa samozrejme pretrcam pred zrkadlom:)))) A ked budu dole naplaste tak z toho pretrcania mozno aj ochoriem:))))))))))

vlasti

nelina,ahoj,pozerala som tvoje fotky,fakt pekne,to je super ze tie prska stale viac sadaju,myslis ze aj mne sa este krajsie upravia?:)

nelina

sakura,
pozerala som foto a presne takto som mala prska oblepene aj ja,fakt uz len podla lepenia vidis,kto ta operoval,kazdy lekar ma svoju techniku a styl.moje prsa tiez vyzerali ako dva kopce od seba,hambila som sa aj poslat foto.uvidis ked budes mat naplaste dole,pohlad bude o 100%iny.naplaste strááásne skresluju a predsa len,mame prska viac od seba,takze ich este stahuju.ja poslem dalsie foto bez podprdy tak v januari,ked uz budu uplne sadnute.teraz uz nevystupuju do bokov ,ale pekne vyplnaju hrudnik do sirky.ked si lahnem,vidiet,ako sa implantaty prisposobili a su velni prirodzene.ked porovnam moje pocity z prsiek po opke a teraz,je to neporovnatelne.vzdy ked idem do sprchy,pripadam si ako uchyl,normalne sa na ne neviem vinadivat a rozmaznavam si ich.baby,urcite mate tiez tie iste pocity,ze?

nelina

livaa,
dik za foto,myslela som,ze to nepreslo.
tajka,dik za kompliment,foto spred opky nemam,vtedy som bola este taka nerozhybana a teraz lutujem,mohla som tiez mat pamiatku spred opky.ja sa uz tiez neviem dockat,bud.tyzden uplynie 6 tyzdnov od opky a tesim sa,ze konecne mozem zacat pomaly cvicit.zatial skusim len stepper a posilovat len brusko a zadok.ja idem tiez 27-meho na lyzovacku,je to tiez tak na hrane,doktor mi tiez neodporucil lyzovat a ak tak len na "somarskej luke".radsej tiez nebudem riskovat,nestoji mi to za to.je mi akurat luto,ze je to v Taliansku a su tam nadherne kopce,na ktore sa budem max.divat a budem sa s malou hrajkat v snehu.no co,treba nieco obetovat.vsak ja si to vynahradim.
sakura,kolkatku mas ten tralgit,s tym fakt opatrne.ja som mala 150-tku,s postupnym 12 hod.uvolnovanim,jednu na noc a cez den som si dala okolo obeda max.jednu tabl.ibalgin 400.

tajka99

ametystka,
ty si bola v KE, ale u tej Dr. Hudakovej, ze? A ako, spokojna podla toho, co pises, ze? V nemocnici statnej to vyjde o moc lacnejsie? Mna to totiz vyslo 61000,-Sk + 2000,-Sk vysetrenie, co sa mi zdalo celkom lacno. Kedze som tu citala, ze niektore to vyslo v BA aj skoro 100000,-Sk!!!