Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maybbee

no...pravdu povediac poznám ich, ale neviem kde bývajú...ja som tu málo..Napíš že pri čom bývajú približne a potom ti poviem...A som zvedavá čo poviete potom, ja neviem či to mlže byt ešte opuchnuté ked ma už nejak velmi nebolí, a aj bradavka má inú polohu:((Ty ich máš rovnaké??

vlasti

maybbe,ahoj moja,no tak sa teskam,uz sa neviem dockat,a poslala si ich na adresu eva uhrinova,livee?no mala by ti poslat na tvoj mail heslo teda pristup do galerky a tu da info ze mas nove foto,ked si najde mail a cas bude mat tak ti posle:)ale neboj prska sa urcite vyrovnaju,vsak to stale pracuje a sada,urcite sa to vyrovna:)budes sexica:))))pocuj a ty daleko byvas od Hosovcov v Ocovej?

ivja

ahoj krásavice, chcem sa vás spýtať ktoré robil Trška- koľko ste platili- nech sa dostanem do obrazu. je rozdiel v cene v závislosti od nemocnice, kde to robí, alebo nie?Chcem rozbiť prasiatko....

maybbee

cav vlasti
práve som poslala aj ja fotky..kedy ich tam asi budem mat??
inak som si ich tak lepšie kukala a to mám brutálny rozdiel medzi nimi...ale doktor včera nič nepovedal, ja len dúfam že sa to napraví..Teraz to je hrozné:((

sakura

Nelina
mna prave ze nie. A to mi pred opkou chcel dat 90 na obvod pod, po opke zistil ze je to vela a teraz mam 85 a vobec ma netlaci. Je trosku aj volna. A to asi aj preto ze vela nepapam. Nejako nemam ziadnej chute:(
Ale aj ja mam taky blby pocit. Ze ako keby sa mi ta jazva tam zapalila alebo ako keby s atam dostala nejaka infekcia alebo co. Ale ved uzivam este antibiotika tak si myslim ze by to malo byt v poriadku, no nie? A ohladom tych ml. Tie moja boli 320,360 a potom az 405. A niektore znacky maju rozdiely po 10 ml. Neviem preco su take rozdiely v tom.... Ja som chcela teda aspon tie 375 a on ze to nie ze take nema. Jedine ze tie 405. No a tych som sa zlakla. Ale on sam mi povedal ze najskor mi da 360 a ze ked sa mu to nebude pacit tak mi tam da 405 ze ci s tym suhlasim. Ale ked som sa zobudila tak povedal ze tie 360 vyzerali pekne tak ze mi dal tie...

nelina

sakura,
mna dost podprda tlacila pod prsiami a hlavne ma strasne palila lava jazva.vecer ked som pozeravala telku,som si vzdy strcila prsty pod dolny okraj podprdy,aby som trosku jazvy odlahcila.kym som nebola na vyber stehov,myslela som si,ze sa mi do jazvy dostal nejaky zapal,ci co.ja mam prave prsko trosicku mensie,myslela som,ze to vyrovna,ale asi to neslo.1.mala so tam menej koze na prekrytie,2.ked som pozerala na internete velkosti implosov,po vel.395ml-ktore mam nasledovali az 410ml.mne by sa tam ziadalo podla mojho odhadu len tak 5 ml naviac.ten rozdiel nebol az taky velky a aj teraz je minimalny.su to len take moje laicke dohady.

nelina

vlasti,
uvidis,sadnu pekne.ja som ich mala take 2 tyzdne este trosku neprirodzene.fakt to chce cas.svaly si ich pekne ulozia ako maju.velmi som sa bala toho,ze budem vyzerat ako guliarka,co aj zo zaciatku tak vyzeralo,ale teraz sa mi zda,ze hrudnik este opticky zostihluju.ja sa priznam,ze ked som mala este naplaste,mala som zmiesane pocity.ja som ani pred tym nemala zle prsia,takze som aj trosku rozmyslala nad tym,ci som spravila dobre.no ked pozriem na ne teraz,zistujem ze povodne prska boli oproti tymto take chudiatka,aj ked celkom pevne, ale chudiatka.
sakura,vlasti,ametystka,
uvidite,postupne ako budu sadat,zacnete si ich naplno uzivat.vlasti,to este nemas konecny vysledok tvaru.implos sa usadi do takeho tvaru slzy a vytiahne bradavku.ja som tiez zvedava na konecny vysledok.

sakura

Nelina
a co sa tyka Tralgitu. Tak ten neuzivam. V pohode mi staci Novalgin. Nejake extra bolesti nemam:) A tak som sa zasobila tabletkami:)))))))))