Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

ivja,
no mna z bab opka vysla asi najdrahsie.ja som isla cez Interklinik /Trska/,bez predoperacnych a noci naviac ma to stalo 99500,-.s predoper.a izbou naviac 103000,-.mam McGhany a su fakt najdrahsie.ja som nejak cenu neriesila,vedela som ze to bude stat do stovky.Trskovi som povedala,ze chcem tie najlepsie implose ake ma.moj muz ma myslenie-co je drahsie je aj lepsie.samozrejme nie vzdy je to pravda.vobec som nevedela,ze Trska robi aj inde.ja som sa kontaktovala pramo na Interklinik,vtedy som este netusila,akeho lekara budem mat,az ked mi povedali tetrmin konzultacie a meno lekara,zacala som si o nom zistovat podrobnejsie informacie a zhodou okolnosti asi tak tyzden pred tym vysiel clanok v casopise,kde ho velmi chvalila jedna kocka.toto forum som objavila,ked som uz mala vsetko dohodnute a je pravda,ze velmi pomaha pri rozhodovani.

babydoll

sakura,
ahojky prsana, no vies si predstavit ako mi je, aj sa veeeeeelmi tesim, no sa aj bojim. Stale neverim ze je to uz tu, hovorim si,ze to nemoze byt take jednoduche a veci podobne... asi mi sibe:-))) A dokonca sranda, rano sa zobudim a picha ma v pravom cici,no odpadla som skoro, implantaty este nikde nic no kocky uz trenuju...hehe. No tvoje vyzeraju dobre, este sice pozalepovane,no velkost je super, ale asi este trosicku odpuchnu. Urcite sa z nich vytesujes, no ja budem pred zrkadlom asi aj spavat ako sa poznam. Uz sa teskam v lete ako sa budeme prsit v plnej parade, teraz pod kabatom to je sumifuk, nech sa len pekne zahoja.

sakura

ametystka
ze ako nedonosena. Pocuvaj to kde chodis na take hefty? :))))))))))) Ved sa este nemozeme tolko smiat:))))))))
No uvidim ake to bude ked dam dole naplaste. Mam pocit ze sa mi nejako zacinaju nalievat cici. Kramuse som este nedostala. Ale brucho ma uz boli. Pomalinky sa zacinam uz vystierat - konecne. Vyzerala som ako taky hrbacik:)) Ten wobenzym neuzivam. Myslim si ze nemusim. Nemam ziadne opuchy a tak. Len ta lava cici pokusa a na tu mi staci Novalgin

ametystka

tajka99,
ja som dr. ukecala, aby ma zoperovala pred menštruáciou preto, lebo som sa nemohla uvoľniť z práce skôr, ako toho ôsmeho. a neskôr -po krámoch- už zasa dr. nechcela operovať, lebo idú vianoce, od 22 čerpá dovolenku, takže preto taký blbý termín. vieš, ak by to nevyšlo teraz, potom by som mohla ísť pod nôž až na druhý rok, zrejme až vo februári, lebo tam sú týždeň prázdniny, /ja robím v školstve/ plus dovolenka al. marodka, aby som to dajako "nenápadne" natiahla aspoň na 4 týždne.
a do februára som čakať nechcela, in no case :)
magdo je opatrný, ako vidím, radšej volí netancovať, ako nedajbože riešiť dajakú komplikáciu. a je aj macher, keď trafil jazvu presne do ryhy. si rada, že? más peknučké cici.
ja sa skúsim dnes odfotiť, ale musí prísť gazda z roboty, bude mi asistovať :)
na hudákovú nemôžem povedať nič zlé, je veľmi ochotná, milá a vyžaruje z nej KĽUD. ja som sa ráno pred op išla zblázniť od strachu, ale odkedy sa mi pozrela do očí a stisla ruku, s tým, že to bude ok,od tej chvíle strach zmizol. čo som chcela to mi vysvetlila, troška sme sa predtým síce naťahovali na profile, ja som chcela stredný, ona vysoký, ale asi vie prečo taký chcela. škúlim do retro, raz na jednu,raz na druhú, oni pozerajú na mňa,už sme kamošky :) vyzerajú pekne. aj bolesti sú menšie, užívam wobenzym 15 tabl. denne. a cena? ja mám z vás asi najnižšiu cenu, implantáty /mentor/som si objednávala sama z ivanky pri dunaji, stáli 26 900, už aj s retro. za opku som platila ráno v deň op 15 tisíc , predoperačné boli zadarmo, cez známu gynekologičku. v "štrimfli" som mala viac, takže ostalo na dovolenku aj na PORIADNE plavky :)))))))

sakura,
ani mňa retro takmer netlačí, podľa opisu báb som čakala, že to bude horor.
pozrela som tvoju fotku, cici vykúkajú spoza flajstrov na svet zvedavo:) uvidíme, ako sa vyrysujú, budeš samica, uf, ja s 275 budem pri tvojich 360 vyzerať ako nedonosená :)))) aj mňa zlostí ľavá cica, pravá takmer nie. po op som sa pýtala dr. či vypchala aj pravú, lebo som tam nič necítila, sa rehotala...kým berieš antibiotiká, tak infekcia by nemala byť. mňa tiež páli tam, kde je jazva, včera som bola na kontrole a dr. povedala, že je to normálne. nestresuj sa, krámy došli? užívš aj wobenzym?
omg, som sa rozpísala ako podjavorinská, pardon

babydoll

ivja,
ja idem k Trskovi v pondelok do SNOPu a platim taku istu sumu co sakura. Budem mat tiez polytechy 325ml. Zalezi velmi od znacky, toto je taky stred, McGhany a Mentory su najdrahsie. Inak my sme kolegynky, ja tiez ucim, teraz som sice na MD, takze ked sa vratim budem tvrdit ze ciciky zostali po malom take peknucke xixi, moje kolegyne narozdiel od tvojich by to isto nepredychali, ledva rozdychali ked som si dala nadpojit vlasy:-))) V tom case som bola jasne ze in hlavne u mojich bab z osmej a deviatej tr. hehe, ved to poznas.

maybbee

na takom kopci??tak to potom nieje daleko..len jedna dlhá ulica odo mna:))ja bývam tam ako sa vchádza zo slatiny pri kostole...

vlasti

maybbee,byvaju na palarikovej ulici oproti pile,momentalne prerabaju dom,no co ja viem mne sa moje zdaju rovnake,zatial som si nic nevsimla,a podla mna opuch by este mal byt,a ja som mala na jednom prsku bradavku s dvorcom nizsie ale tieto anatomy ich vytiahli viac hore,dufam,ale nejak extra si ich nesledujem,nebud taka detailistka:)

maybbee

sakura
no neviem...každé je iné. ale už by to malo byt odpuchnuté..Ja strašne dúfam že sa to napraví, lebo to fakt dost vidno...

sakura

Ivja,
ja som paltila za anatomicke 360 ml a operaciu v SNOP 81.600 sk. Neratam tam predoperacne a tak. Myslim ze najdrahsie to u neho je na Interklinik. Tam je cena okolo 100.000 sk. Ale samozrejme zalezi aj na znacke implosu. Ja mam Polytech.. Kedy ides na opku?