Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

sakura,
ja som reagovala presne ako ty.ja som bola za mensie,ale tiez povedal,ze uvidi ako to na mne bude vyzerat.ked ma viezli na izbu,jedine,co som zaregistrovala bolo ked povedal,ze tam dal tie 395-ky a ja ze super.
babydoll,
myslim ze 325-ky budes mat velmi pekne.si ovela utlejsia,mas mensi zaklad.uz teraz vidim,ze ich budes mat pekne pri sebe a bradavka bude pekne vyssie,ale nie neprirodzene vysoko,co sa mi vzdy pacilo.

babydoll

diky sakura, teraz som ok, no este tu budem do nedele stresovat urcite, ale tesim sa moc, hlavne ked citam, ze to ma u vas hladky priebeh:-)))) A tie babky dufam tiez uz prepustili, no aj ked nie, dva dni sa da vydrzat - tie ich plyny budu fungovat miesto oblbovakov, aspon na medikamentoch nemocnica usetri:-)))))))utekam po malu do skolky,pa vecer.

sakura

babydoll
no, zdaju sa mi ze by zniesli aj viac:)))))
Ale ti poviem sa mi lubil Trska ked mi povedal - ked sa mi tie 360 na vas nebudu pacit alebo vam nebudu robit pekna tvar tak ja vam tam dam tie 405. A ja ze -kludne pan doktor:)))))
No a ked som sa zobudila tak mi povedal ze tie 360 mi dal lebo sa mu pacili. Ze urobili aj pekny tvar a ze bol s nimi spokojny. Tajne som ale dufala ze mi tam dal tie 405:))))))
Inac ked sme sa bavili o tych skusobnych implosoch. Oni ich tam maju. Hovorila mi to sestricka. Volaju to sizery. Takze si myslim ze ich aj davaju na skusku a potom ich brutalne dezinfikuju...

babydoll

nelina, sakura,
vsak ste zlate baby, vase slova posobia ako balzam na mna ked o tom hovorite, este chvilocku vas budem citat a uz sa budem len tesit:-)))
sakura, a co sa ti tvoje zdaju uz teraz male ked by si menia za 405-ky? No a ja mam obavy ze tie 325ml budu na mna dost..... no tak to uz neriesim, necham to uplne na doktora, co sa mu bude pacit na mne to nech da, ved on je tu odbornik:-)))))

sakura

Nelina
hlavne nech sa mi uz nezmensia. trubka, co som cakala ze mi tych 360ml bude dost? No ved uvidim ked da dole leukoplast. A ozaj. To mi bude davat dole on? Alebo si to potom budem moct dat dole sama? Ved to strasne boliiiiiiiiii

nelina

sakura,
fakt,teraz by som aj ja kludne isla aj do tych 410 ml,ale do praveho prska by mi to asi nenarval.ja som mala rozpatie 35O-420 ml.ked povedal vrchnu hranicu,skoro ma odvalilo.skutocne velmi zalezi na celkovych mierach a tvare implosa.mne tiez Trska povedal,ze su pekne makke a nie su opuchnute.ale podla mna to myslel primerane k stavu po operacii.urcite sa tam ta tekutina stale tvorila a tebe este tvori,preto kazal nosit retro,alebo sportovu poctivo tych 6 tyzdnov.takze tvoje pocity su uplne normalne.ja ked som aj viac chodila,alebo stala,vtedy som uz citila take palenie a tlak v prsiach,takze ma to vzdy donutilo oddychovat.

sakura

Nelina
ale takto ma este nepalili. A su aj celkom pekne takto trosku opuchnute alebo co im to je:)))))) Ze by este rastli? :)))))))
Presne tak. Aj ked dooperoval tu babu predo mnou tak si dal len chvilinku pauzu a hned isiel operovat mna. A vraj som po opke strasne stonala. Vobec si to nepamätam:)))

Babydoll
ja by som si to s tebou vymenila. Ty si zober moje a ja sa dam napchat 405ml :))))))) Fakt, vobec sa neboj. Vsetko bude v pohode. Len aby si nemala na izbe take uprdene babky ako sme mali my:)))))))))))))))

nelina

sakura,
co sa tyka Trsku,presne si ho vystihla.predo mnou operoval moju spolubyvajucu,po opke mal 10 min.pauzu,dal si len kavu a makal dalej.este sa ho vrchna prisla spytat ked ma kreslil,ze ci lekarky mozu ist na obed,povedal,ze uz sa ide na dalsiu opku.on fakt pracuje v zapale.zo srandy som sa ho spytala,ze ci mu tam neodpadnu.vraj oni si aj pocas opky mozu odskocit najest sa,alebo ssa navzajm zastupit.ja som mala prska tiez dost horuce,to bolo tym pnutim.presne pocity ako pri nalievani prsnikov mliekom.fakt som mala niekedy pocit,akoby som isla kojit cele novorod.oddelenie vratane sestrciek a to som ich tiez nemala nejak opuchnute.rano som sa zobudila,boli fajn a poobede uz palili a boli tvrdsie.

sakura

babydoll
no dufam ze neodpuchnu. Pytala som sa Trsku a ten mi povedal ze uz zostanu take -len sa usadia. Ze odpuchnut tam uz nema co. Prave ze sa mi zda ako keby napuchali alebo co. A mam ich take horuce.... Hlavne sa neboj. Ked som to zvladla ja tak to musi uz zvladnut kazda baba. Ved ja idem odpadnut ked vidim injekciu. A to mi skor nebude nik verit ze mam silikony lebo nik neuveri ze by som si dobrovolne lahla pod nôz:)))))))
Personal je tam super a doktor je najsuprovejsi:)))) S takym zapalom ta bude kreslit a chodit aj kontrolovat. Na nom je vidiet ze ho to bavi a ze je zapaleny pre tuto pracu...Ze nevidi iba peniaze a nie si pre neho len dalsia pacientka.....