Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

hanulicek
tak ta obava z toho ako to bude vyzerat si myslim ze je normalna. To ma asi kazda z nas. Treba si len spravne vybrat doktora. U Trsku som pocula ze sa to da aj na uver...

hanulicek

tiez som pocula ze Trska je dobry a vela dievcat ho spomina a trosku som si ho uz preklepla:) financne viem ze je to individualne, ale tak predsa ako sa to financne u Trsku pohybuje?
inak ani neviem ze v nr niekto taky je, to som zatial ani nezvazovala ze by tu niekto bol, lebo tu nic nie je:D
a samozrejme ze vacsia ako strach je moja tuzba za didikmi:)
ale predsa len to nie je zalezitost na par dni a tak mam strach z toho ze nebudem spokojna, vies...

sakura

Nelina
Minarovjech je aj v Nitre? Co ja viem tak ten robi v Ruzinove. A v NR je tusim nejaky Mladek. Ale vela info o nom neviem.

nelina

hanulicek,
v Nitre je dobry dr.Minarovjech,ja,sakura sme boli u Trsku v BA /je vynikajuci/,dalej su tu tiez dr.Jezovitova,Fabry-toto su najcastejsie spominane mena a su vsetci vyborni v prskach.najlepsie urobis,ked absolvujes u niektoreho konzultaciu.tazko radit,kto je najlepsi.zatial sme kazda spokojna s tym svojim.ja by som ti odporucila,kedze si z Nitry objednat sa u Minarovjecha a sama uvidis.

sakura

hanulicek
a co si zatial zistila z tych 100 stran? Je to vela info, ze? Ake strasidelne pribehy? Musis skratka na to nemysliet - i ked moze sa stat. Keby som si to stale namyslala tak sa tej opky ani nedozijem:))). No ja som bola u Trsku v BA a som maximalne spokojna. Mozem ho fakt len odporucit:)

hanulicek

sakura ja som zatial zacala uvazovat...teda uvazujem o tom uz dlhsiu dobu ale nejako sa o tom nemam s kym porozpravat:D predsa len to nie je vec ktoru ma kazda druha v mojom okoli...foto pred opkou zatim ne...nemam zle prsia iba ich chcem mat vacsie, a nie je to rozmar 20 rocnej baby, chcem ich uz davno...ale ako tu tak beham po nete, tak sa aj zacinam bat, vselijake strasidelne pribehy:D :D
chcela by som nejake info o lekaroch, neviem aku ulohu v tom zohrava cena lebo nie vzdy to co je drahe je fajn, lekar si moze zapytat sumu a odflakne to...zatial len zbieram info o lekaroch kto je vhodny a tak:) som to tu citala niekolko 100 stran dozadu, a zasnem ake info vy baby mate a ake skusenosti:)

sakura

Ahoj Hanulicek. No vitaj medzi nami:)
Mas nejake fotecky pred opkou? Tak ich treba poslat Livee a ona ti da heslo na galerku - teda ak mas zaujem. A odkial si? A mas uz aj nejaku predstavu ze ake by si asi chcela?

hanulicek

ahojte, uz dlhsie spekulujem nad novymi prskami:) ale akosi sa stale neviem rozbehnut, jednak aj financie, co vsak nehra az taku ulohu, pretoze keby treba tak nejem aj rok kvoli nim:D a dalej si neviem rady ohladom lekarov, ktory ano a ktory nie, potrebujem upozornit na chyby, koho nemam vobec riesit a tak...mozno aj nejake foto by bolo fajn ich vysledkov...aj ked sa jujky strasne bojim lebo ked citam co vsetko sa stava a ako su lekari nezodpovedni:( inak som mlada baba 20 rocna, 167cm a 50 kg plus minus, este schudnem:D prska mam take akurat do malej ruky:D ale mozno aj do vacsej, su pevne, ibaze ja tuzim po tom aby som si dala tricenko bez vystuzenej podprdy a prska by boli velke a krasne:D ach...je tu niekto s kym mozem o tomto pokecat? priatel sice hovori ze ich mam krasne a nech nevymyslam ale viem ze keby si ich dam tak povie ze som si mala dat vacsie:D :D najde sa tu niekto z vas kto kecne?