Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

hanulicek

sakura pls nemozes mi poslat tvoje foto pred a po na mail?? alyah_nr@azet.sk
hned ked budem mat svoje pred (zatial len pred) foto tak poslem tak ako si vravela aby som sa dostala do galerky...zatim dik

lenuska4001

hanulicek, ak mozem tak ti poradim, co ja viem tak minarovjech operuje len v Ba v ruzinovskej nemocnici aj ja idem k nemu a bavili sme sa o tom, ci operuje aj inde, a povedal ze len v ba v ruzinove kde je aj primar

hanulicek

sakura pls nemozes mi poslat tvoje foto pred a po na mail?? alyah_nr@azet.sk
hned ked budem mat svoje pred (zatial len pred) foto tak poslem tak ako si vravela aby som sa dostala do galerky...zatim dik

hanulicek

sakura mnoo hej aj ja som pocula ze sa niekedy da aj na uver a tak, ale to by som dovtedy mala nejake peniazky nasetrene...a ak aj nie tak to budem riesit tym ze si poziciam co mi bude chybat do komplet sumy, a nie kozy na leasing:) a co sa tyka toho ze potom lamentuju, to aj ja rozmyslam ci tu a tu velkost:D takze vravis ze Trska??
a snazila som sa najst v nr toho minarovjecha ale je len v ba, ako tu uz niekto spominal...ale to je v podstate jedno, mne nezalezi na tom kde, ale ako:)

lenuska4001

Sakura, ahoj chcem sa Ta spytat ako dlho si po op. ja idem 19.12. k minarovjechovi a strasne sa bojim bolesti po op. tz kolko dni po op? Dakujem

ivja

milé babuľky, boli ste vyčerpávajúce, som vyčerpaná:))))teda mňa by mal operovať trška v ružinove a z prasiatka vymlátim teda okolo + - 100 tis.Chúďa prasa.
Úplne budem múdra o týždeň , lebo 20.12. sa s doktorom idem už na všetkom dohodnúť.Sa mi vidí, že som s ním asi rovesníčka, lebo on končil výšku v 1992, ja v 1990 a medina je 6 ročná. Švanda.

vlasti

sakura,no ja som zatial s velkostou uplne spokojna aj doktor je rad ze sa mi dal nahovorit z 350ml na 400ml:)a to som sa rozhodla uz ked som ich mala objednane,ale dostala som sa potom nejak sem na forum a som si to hned rozmyslela ked som si to tu citala co sa tyka velkosti:)