Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vlasti

livka
ahoj akurat ti posielam fotky ,ze garderoba,:)male plavky,ze konecne dobry dovod na vymenu satnika:)len som sa asi zabudla podpisat ze vlasti,dakujem,a pocuj nemohla by si mi tiez ten mail poslat na lhdent@nettree.sk

sakura

hanulicek
chod na viac konzultaciek a uvidis. Aj ja som bola na dvoch. A jednoznacne bola lepsia Trskova:) Keby som sla na konzultacku najskor k nemu tak inde uz nejdem. Ale je to na tebe:)

sakura

lenuska 4001
ahojky, ja som 5 dni po opke. Bolesti nemam strasne, riesila som ich len Novalginom. Ale od vcera ho uz ani nepotrebujem. Este uzivam antibiotika. Ale to je u kazdej babenky ine. Ja mam asi zrejme stastie -co je az neuveritelne. Inac som strasny strachopud. Ked vidim injekciu tak idem umret. Nechapem ako som to vsetko zvladla. A este k tomu aj bez strasnych bolesti.