Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

ametystka
no deti este nemam. Ale uz mam v tom jasno - bud cisarak alebo epiduralka. Inak do toho nepojdem:)))))))
A na stol som sa musela vystverat sama a este aj bez naladovky. To bol inaksi adrenalin:)))))))))))

ametystka

hanulicek,
pekne vítam :)

sakura,
vidíš, každý myslel, že zrušíš opku, ale ty si nič nezrušila a ľahla si si na stôl, lebo si cici strašne chcela a si - opakujem- odvážna:)))).
ženská musí byť odvážna, však aj rodiť nám občas treba:) /detičky máš? /a pred op ti dali náladovku? mne nie, ale ja som sa tesne pred už vôbec nebála. len keď som videla mladučkého anesteziológa, čo ma mal uspať, / mal najviac 25 rokov aj s cestou/som si pomyslela, snáď ma ty chlapče ustrážiš:))

evciatko7

Ahojte..Chcem,povedat tym co sa na to este len chystaju,ze na tu bolest sa pripravit neda...Ale ze druhy den je uz ovela lepsi, a potom to stale menej boli...A len smelo do toho, da sa to vydrzat,mne to robili vo strtok, sice stale som neschopna a boli to, ale omnoho menej ako prvy den...

sakura

ametystka
ale by si sa cudovala aky som ja posero. Ja do teraz nechapem kde som zobrala odvahu na tie cici. Mam pocit ze to som ani nebola ja. Niekto sa do mna prevtelil:)))))))))))))
A kazdy si myslel ze tam nepojdem. Ze v den opky to zrusim....

ametystka

sakura,
logicky NEMOŽEŠ byť poserko, keď si si dala robiť cici. to chce kus odvahy, si teda odvážna ženská :)

sakura

ametystka
vyriesim to asi tak ze si svacnem Novalgin 1000. Inac to nevidim:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))) Ja som strasny poserko co sa tyka bolesti. Ja som chcela aby ma uspali aj ked mi isli vyberat dreny:))))))))))))
Preto do teraz neverim ze som si dala urobit cici:)))))

ametystka

sakura,
neboj sa, oni už poodlepovali kilometre leukoplastov, vedia ako na to :) keď ti bude ťažko mysli na plavky alebo na tričko s výstrihom, čo si oblečieš v lete :)) mi došlo, že mňa možno volá na kontrolu častejšie kôli nechtu na nohe, urobila mi plastiku lôžka. minule mi z rany vytiahla nejakú "bužirku" či čo, bolelo to dosť...