Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

hanulicek
tak to mas stastie. Mne nepomohla ani antikoncepcia. Fakt si pozri galerku a sama usud co nas priviedlo k silikonom. Ty mas fakt krasne prsia. Ja mat take tak nad opkou ani neuvazujem. Ale samozrejme je to na tebe.

hanulicek

ivja ja netvrdim ze ich mam skarede, ale vzdy ma lakali silikony, proste vacsie prsia, a ja mam 20 rockov, vzdy som bola chuducka, az velmi, a potom som zacala brat antikoncepciu a narastlo mi aspon toto...ale aj tak by som chcela vacsie.

hanulicek

ako baby dakujem, aj som rada ak mi ich niekto pochvali, ale tak chcem ist do vacsich...su male, aj ked pevne ale male.

ivja

hanulicek
Moja dcéra mi povedala- mami, veď ja mám také isté prsia ako ona/ má 18/.A moja dcéra ich má krásne. Hanulicek, rozmysli si,máš ich krásne, naozaj.Klikni si tu na galériu.Poväčšine nás príroda nešetrila. Naopak ty si tá obdarená.

sakura

hanulicek
draha moja. Mat tak tvoje kozenky tak nad opkou ani nerozmyslam. Ako fakt su nadherneeeeeeeeeeeee. Rozmysli si to.