Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

maybbee,
fakt vyzeraju ako anatomy.mas ich pekne.urcite,ked mas gulate,ten vrch sa ti este vyrysuje,aj ked nie az tak vyrazne,predsa len,ked ich mas pod svalom,su prirodzenejsie.
vlasti,
to je pocit,tad si po prvy krat sprchu ze?aka malickost a ako potesi.
eviciatko,
no,mas to cerstvucke.mne ani tak nevadila bolest prsiek,ako chrbta a tlak na jazvy.nevedela som si najst polohu.postupne to bude lepsie.hlavne sa setri.ja este teraz 5 tyzdnov po opke ked sa viac ponamaham,citim obcas take pichnutie.

maybbee

vlasti

no ja by som ostala aj dlhšie doma ale v práci by to neprežili lebo pracujem v obchode a to si vieš predstavit ten vianočný ošial:))
Ale budem sa šetrit:)

ametystka

evčiatko,
ja som bola v pondelok a už je to lepšie, ale stále bolia. dali sme sa na boj,hold musíme vydržať :)

babenky, mám zvýšenú teplotu, síce len 37,ale ja tak mám obavy, nebude to z infekcie? som 5 deň po op. ešte beriem atb. mali ste trocha zvýšenú teplotu aj vy?

lenuska4001

Ahoj SAKURA, dakujem za odpoved, ja idem na op v piatok ak to nezrusim, fakt sa bojim. Platila som na komplet 100.000 Sk

maybbee

už sa snažím...od stredy už idem aj do roboty a do školy som už chodila normálne cez týžden...a to som zvládla cestu 200 km:))len tie jamy na cestách boli hrozné:))