Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

babydoll

no babeny uz som doma,
dnes som mala cely den total napraskany, samozrejme naschval, aby som na zajtrajsok tolko nemyslela. Ale poviem Vam, ze od vcerajsieho telefonatu s doktorom som kludnejsia, jednoducho sa cuvnut neda, takze uz zastresovat nemozem, musim sa len tesit. Hoci si myslim, ze tak lahko nezaspim, no neva, ved sa naspim este v nasledujucich dnoch:-))

Kocky SAKURA,LIVAA,NELINA,
mooooc vam dakujem ze na mna myslite a velmi mi pomaha ked takto mozem pokecat s vami, s mojim manzelom sa velmi o tom neda, on sa totiz boji viac nez ja, no prikazala som mu zostat v tej BA dovtedy az mu nepovedia ze som ok, hadam neodpadne:-))) Keby ma cital by mi dal ze padavku z neho robim...hehe No idem sa dat teda do poriadku, vana, zbalit a tak a rano vyrazam. Ked budem zaspavat na stole, budem mat galerku pred ocami, to mi verte..xixi. Som tam do stredy, hned ako budem moct pisnem.
Pa pa, cmuk.

hanulicek

nie nedostala, si vravela ze mi mal prist link s heslom ale nic neprislo, tak neviem kde je skrat:D
jasne ja rozumiem, oni su trosku ine zenske, a nebol to naj priklad...presne tak je to o radosti...mno uvidim, ved zatim len rozmyslam:) ale som rada ze sa pacia aj taketo origos moje:D

sakura

hanulicek
a ty vies ake mali Cifrova a Beckhemova predtym prsia? No myslim ze oni mali jasny ciel - Cifrova chcela fotit a Beckhemova musela - slavna hviezda slavneho manzela. Ale ako chces. Ked ti to urobi radost tak preco nie? Ved aj ja som si urobila radost:)) Takze drzim palce:) Uz si sa dostala do galerky?

sakura

hanulicek
ja ta neodhovaram. Ja len hovorim ze na tvojom mieste by som bola vyskerena ako leco. Ale samozrejme ked chces väcsie tak si daj väcsie:) Mne sa teraz tvoje fakt pacia

hanulicek

hmmm...sakura, skusim to vysvetlit tak: myslis ze taka cifrova alebo nejaka beckham alebo hociktora co ma teraz silikony, tak mali skarede prsia? neviem, nemyslim...to je nieco ako ja, ja ich mam fajn, iba ich chcem vacsie a tak...dat si triko bez podprdy...vies co myslim:)
nie je to o tom ze to potrebujem ale chcem...
a kazdy ma od toho odhovara, kua teraz aj vy tu:D :D :D