Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

ametystka
retro ma netlaci -mam pocit ze mi je volna pod prsiami a to mam 85. Pred opkou mi skusal 90 a vraj mi da tu. No lenze po opke zistil ze mi je to velke - asi som uz pocas opky chudla:)))))))Tak mi na druhy den doniesol tu 85 a dal mi tu. A vobec ma netlaci - myslim na obvode pod prsiami. Ale cez prsia trosku tlaci na bradavky a sem tam to zaboli....

sakura

hanulicek
no posli fotecky kozenok:) Na holo. Aj my sme tam do pol pasa hole. A posli fotky bez hlavy - ale ak chces tak mozes poslat aj s hlavou:))) Ale väcsinou - teda skoro vsetky tam mame fotky bez hlav:)

ametystka
no ja som ani ziadne bolesti nemala -iba dreny ma potrapili - pri vytahovani. A ten leukoplast ked skusam trosku pomalicky odlepovat tak mam infarktove stavy:))))))

ametystka

sakura,
hej, často ma pozýva na kontrolu, zajtra idem na druhú, zo mňa už flajstre raz ťahala. nič to nie je, oroti tomu, čo sme už prežili-malina.
stehy mi bude vyberať 19-teho, lebo potom má dovolenku, bojím sa, či to nie je skoro. teba retro netlačí?

hanulicek

sakura tak mam foto, ale mi povedz ake mam poslat normal holiatka moje kozenky abo nejak v plavkach ci ako? neviem ake posielaju baby do tej galerie vies...aby som neposlala nejake co nemam:D

sakura

Ametystka
no ja som ju musela oprat. Ale hned som sa narvala do sportovej podprdy. Tu retro som uz mala prepotenu a aj bola dost aj krvava - z ranok od drenov. Jaj, tak by som sa osprchovala. Cez leto to musi byt parada - dat si robit kozenky...
Mne mamina umyvala vlasky uz v piatok -to bola ulava -fu. Ale uz by som ich potrebovala aj zafarbit, aj nechty aj kozmeticku by som potrebovala:((
Chodis nejako casto na kontrolu, nie? Ja idem az 22 a to mi bude hned vyberat stehy - sa ohromne tesim. A hlavne na to ako bude zo mna rvat tie leukoplasty:(((((

ametystka

sakura ahoj,
dík za pochvalu, aj mne sa pozdávajú, bála som sa, že mi budú búchať do brady...našťastie nie je tomu tak. strašne sa im teším, ani to neviem opísať, tú radosť, že JA MÁM PRSIA :))))ja!! celý život ako žehliaca doska a zrazu mám kopčeky:))
zajtra idem zas na kontrolu, dúfam, že budem v poriadku. lieky od bolesti už nepotrebujem, dnes som si prvý krát umyla vlasy, za výdatnej asistencie mojej dcéry :) retro som ešte neprala,len som si rozopla dva háčiky-spodné, aby to tak netlačilo, lebo mám z nej modriny. keby bol stredovek, som si istá, že inkvizícia by využívala retro ako mučiaci nástroj na bosorky :)

hanulicek

sakura hned ak zvladnem technicky problem s fotakom:D napis kam to mam poslat a co mam spravit, nejako mi blbne fotak ale za chvulku to spravim a bude ok, tak hned poslem