Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

ahojte babenky, nejako to tu stagnuje:(

babydoll
jaj, uz sa tesim aka bude z teba prsatica:)) A nebojkaj sa, vsetko bude ok:)))) Si v dobrych rukach:))

ametystka
pekne prsicka. Ja som si dnes uz musela oprat podprdu -tak som sa z nich trosku vytesovala ked som na ne hodila kukuc. Ale samozrejme som si dala rychlo sportovku. Retro som dala na radiator a za 10 minut bola sucha. Takze som to rychlo vymenila:))

hanulicek

caute baby, konecne som sa dostala k pc:D dlhsi cas mam v hlave myslienku silikony ale poslednu dobu ma to stale prenasleduje, vsade vidim baby s velkymi kozenkami, prepnem program a tam hovoria o silikonoch...jajha asi to uz musim spravit:D :D :D
babydoll drzim palecky najviac ako viem:)) potom mi pls porozpravas ake pocity si mala z trsku, bo uz nad nim zacinam uvazovat podla toho co hovori velmi vela ludi o nom...
ibaze mam stale strach ci to neolutujem a ci mi predsa nestacia tie moje...:(

bambinaxxx

Ahojte uz mam po...400ml eurosilicone,okruhle,vysoky profil,modelacia dvorcom,zmensovanie dvorcov...mudr.FABRY posonium clinic bratislava....pristup doktora velmi ludsky a osobny..odporucam..aj klinika ludsky na urovni a to som dost narocna !!!

nelina

no fakt to tu nejak stagnuje.inokedy nestiham na druhy den citat.vsak sa rozbehneme.
babydoll,
drzim ti palceky,budem na teba mysliet.mas mat opku o jedenastej,to ma tiez akurat zacal kreslit.júúj,normalne to zacinam prezivat s tebou.budes max.spokojna,mas pekny zaklad.tak sa zajtra drz.

babydoll

Caute kocky,
no co ste dnes boli vsetky na vianocnych nakupoch? Nejak tu bolo dnes prazdno pozeram. Tak ja sa uz pomalicky chystam, prave som dobalila veci detom, idu na dvojtyzdnove prazdniny k nasim s dvomi obrymi cestovnymi taskami:-))))mi to prislo, ze balim na dovolenku...Vecer mi volal Trska, ze pojdem ako druha, cize o takej jedenastej v pondelok budem na stole...jeeeej tesiiiim a bojiiiim, uz to zacina mat realne kontury.
Nelina, dakujem, to by bolo super keby vyzerali tak ako pises, ja mam obavy, ze budem mat daleko od seba bradavky tak do stran a to by som moc nechcela. No ale hovorim si ako viacere baby tu, ze vsetko bude lepsie ako je teraz, tak aj do stran vadit nebudu:-)))

nelina

vlasti,
ja mam stredny,ver mi,urcite sadnu tak,ze ti nepojdu do stran ako po opke.uvidis.ja som sa toho vééélmi bala,lebo lekar ma hned na to upozornil.netvrdim,ze teraz mam uzasny jarcek.ten nikdy ani mat nebudem,ale predsa,je tam taka pekna "riecka".

vlasti

nelina,ano presne tak je to bomba,veru a berieme to ako samozrejmost az kym sa nieco nestane opka a tak..........potom si to uvedomime:)))))))))myslis ze mi tie prska este viac sadnu,k sebe dopredu a nie do stran?