Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

minerva

miu miu,
pred som mala také slabe 75 B. Pani doktorka mi slubila "pekne trojecky" a vysli jej z toho pekne stvorecky :-). Inac Jezovita je super, vrele ju vsetkym odpurucam aj kliniku Esthetic, pre ktoru pracuje. Vynikajuca starostlivost a ludsky pristup.

miu miu

Minerva inak aj ja mam 325 ml a tiez u Jezovitovej len nechapem ako je mozne ze tvoje vypadu o dost vacsie ako tie moje. ty brdo.... ake cici si mala pred? ja mini tak to mozno je kvoli tomu. ale tvoje vypadaju na dobre stvorky. hi

miu miu

hanulicek ved ja mam take kozy po opke a nie pred. kurna ja by som bola stastna. mas ich krasne. fakt. aj tvarovo aj velkostou. A Minarovjech nie je v nitre. Tam je len Mladek a Dr. Madar. to len na margo toho co sa tu preberalo.

miu miu

No baby tak to som mala co citat ked som tu nebola4dni.

Lela1 vidim ze ti nikto nenapisal odpoved na tvoju otazku. to co si tam vidis a citis je vlastne sitie kde sa ti naspat prisil sval o rebro. to je vlastne steh co tam je vidiet. len sa este moc nenatahuj alebo nevyrovnaval nech sa ti to samo natiahne ako treba. Mne to povedala doktorka sama ked mi vyberala stehy. aj mi to ukazala.

alexy

maybbee,
tiež ma čaká operácia u Červeňa, okrúhle,vysoký prof. 240-260 ml. Zaujíma ma, akú veľkosť implantátov Ti pri prvej konzultácii odporúčal? A aký si mala pôvodný tvar a veľkosť pŕs, či si prsia bližšie k sebe alebo od seba - a teraz aký máš obvod cez prsia a pod prsiami? Ďakujem Ti za odpoveď

nelina

hanulicek,
pozrela som si tvoje prska,tééda,mas ich fakt pekne a pridavam sa k ostatnym babam,ze by som do nich silikon urcite nedavala.samozrejme je to tvoje rozhodnutie,zalezi co ocakavas,tak ako pisala sakura.si este mladucka,nie je skoda ich menit?ja osobne by som pockala ,kym "trochu nepadnu",pripadne po detickach.mala som kamosku,s ktorou sme kedysi predvadzali,mala presne take prska ako ty-nadherne.urcite by som na tvojom mieste véééélmi silno rozmyslala,ci nie je skoda zatial s nimi nieco robit.u teba by som urcite pockala niekolko rokov,ale ak si aj napriek tomu nespokojna,tak chod do toho.