Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

hanulicek

livaa pozerala som si tvoje foto, aspon myslim ze boli tvoje:)ake mas teraz krasne kozenky vsak? normalne sa mi pacia:D :D tak tam nechcem vidiet na leto ziadne biele neopalene miesta, musis hore bez a ukazat, take pekne:))

Livaa

hanulicek
neva,hlavne ze mail dosiel :) bud rada ze mas pekne prsia,radsej pockaj ked budes po detoch ako budes s prsiamy na tom a pak pojdes:)

sakura

ametystka
aha, takze je to tymi kramusami. Inac ja ich stale nemam. Nejako sa nalakali alebo co. A to popijam cervene vinko:))
No a mala som po opke taky mensi problemik s tou zrazanlivostou - doktorovi sa nepacila farba mojej krvicky co mi tiekla do drenov. Tak mi museli dat infuzku na zrazanlivost...

ametystka

sakura,
necítila som sa zle, ja sa cítim výborne :) však 37 nie je horúčka... trvá to asi tri dni, čo mám zvýšenú teplotu.
ty si ma tromfla, máš 4 modriny? vieš, my sme šli pred menštr. a vraj to ovplyvní modriny, lebo vtedy je menšia zrážanlivosť krvi. aj ja mám naboku, kde je retro šitá...
ono to nie je také zlé, v podstate sa to hojí, na zápal to nevyzerá, ale dr. je opatrná, preto ďalšie atb. dúfam, že aj ty si ok, drž sa, na modriny si daj heparoid alebo viatromb sprej, obe sú aj na opuch.

sakura

ametystka
ahojky. To fakt? Si dostala dalsie antibiotika? Aj si sa zle citila? Vedela si ze mas horucku alebo ste na to prisli az tam u nej? No ani ja tak bolesti nemam ale modriny som si uz naratala 4 :( A vies kde ma to boli? Tam na boku kde je presivana retro. Nechapem preco. ved ta podprda ma tam netlaci. A mam to ako keby napuchnute -tam blizko isiel vlastne aj ten dren. Ze by to bolo este ubolene z toho?
A ja ked si na chvilu rozopnem retro tak citim ako keby sa mi nalievali alebo co. No a tehotna som este nebola tak neviem co to je....

ametystka

ahojte,
hanulicek, do toho je škoda rezať, vážne. pozri si ma v galérke, ako má vyzerať adept na silikón. tvoje sú ako z reklamy.

čaute,

dnes som bola na kontrole, no nic moc...dr. mi dala ďalšie atb, lebo mám stále zvýšenú teplotu / len 37/. a objavila hematóm pod ľavým prskom, dala mi viatromb sprej, mám jesť wobenzym. však už som ho toľko pohltala...15 tabliet denne od op... prečo to nepomáha??tá modrina pod ľavým prskom vyzerá strašne, je až čierna...dúfam, že sa to vstrebe. ktorá tu mala také modriny? to je určite od tej retro, však je príšerne tesná.
a ešte cítim v ľavom prsku také pocity, ako keď sa pred kojením nalievali mliekom. mali ste niekto niečo podobné?
aspoň jedna lepšia správa, bolesti už nemám vôbec žiadne. op som mala minulý pondelok.

hanulicek

inak som kuk do galerky...no mozno-teda urcite mate pravdu s tym, ze mi to netreba, prska mam pevne a celkom fajn, vsimla som si ze niekedy su vo velkosti ake vam robili silik., a ja ich mam prirodzene:)
trosku ma to tak potesi ale...mno pobudnem tu s vami ece nejaky cas a uvidim na co sa dam a na co nie:)
livaa a pisala si v mailiku: ano ece nemam deticky, a nejako sa na to ani nehrabem, mozno tak o 10 rokov,:D ale ani to nie je iste...

hanulicek

ahojte:) mnoo tak dakujem, ze sa prska pacia, ja som spokojna no chcela som vacsie a hlavne silik:D zacinam ale uvazovat co spravit lepsie, zatial to fakt nepotrebujem ja viem...uff:D
nelina dakujem:)
livaa vcera nic neprislo, aj vela inych mailov mi prislo az dnes, tak to nebola ani tvoja ani moja chyba:D nastal nejaky netovy skrat:D

evciatko7

Ahoj miu, mne tiez dali 325 ml.Aj tebe dali vysoky profil?Kolko cm ti to urobilo?A kolkatky mas teraz?Ja som pred tym nemala uplne nic.