Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

miu miu,
ja som si v lete tiez kupila dvoje krasne bikiny /playboy/,presne take,ako som vzdy chcela.zial.dva tyzdne dozadu som ich venovala kamoske.kosiky becka,ked som ich skusala,teraz tak na pol prsa.véélmi tazko sa mi s nimi lucilo.dufam,ze take iste este kupim,len s vacsim vrchom a samozrejme trojuholniky!!!

sonci

miu miu

...ahojky miu miu...chcela som sa ta spytat ohladom dr. jezovitovej, pretoze aj ja sa k nej po novom roku chystam na konzultaciu. ako dlho si od konzultacie cakala na op?? a je vazne taka mila ako si pisala?? a preco si sa rozhodla ist zrovna k nej??

miu miu

nelina tak potom daj vediet ako si dopadla. ci si dobre nakupila. ha baby ale ja som si dnes kupila dvoje plavky a len take obycajne trojuholnicky. konecne si aj taketo mozem dopriat.he
bola to nahoda, natrafila som na vazne zlavy a nahodne mali aj plavky tak som kupila dvoje len za 150sk. no nekup to....
ja tiez mam zaky nejaky pocit ze uz mi je hentaka podprda nejak nepohodlna. ale predpokladam ze si na to rychlo naspat zvyknem.

nelina

miu miu,
no ja sa teraz v piatok chystam na nakup noveho pradielka.ja som si tiez uz tak zvykla na sportovu podprdu,ze neviem,ci si zvyknem na normalnu s kosticou.aj ked su prska pevne a kostica by nemusela byt,ja som vzdy na ne bola zvyknuta a myslim ze robia krajsie prska a tiez im musim podprsenkou pomoct,aby som si ten vysnivany jarcek vytvorila.

miu miu

minerva tak ja som okolo 75B ani nechodila, iba ak som si tam narvala vypchavok kopec. tak to bude tym a asi aj tym ze nemam deti a tie moje prsia boli dost pevne. este stale mi nepovolili tak ako by somj si predstavovala. Inak teraz mam 70C a nekedy az 70D. uz som si skusala nejake podprdy. ale stale este nosim sportovu. este som na sebe nemala cely den s kosticou. Aj ja mozem Dr. Jezovitovu len odporucat. Inak mne z tych 325 ml vysli krasne vysnivane trojecky. Len by som chcela aby boli blizsie pri sebe. no ale co uz.....mam asi blbo stavany hrudnik. he

Livaa

hanulicek
moja to uz davno neplati,nakolko som v marci podstupila opku a v lete sa slnila,musela som mat este vrch plaviek,kvoli jazvam,ktore sa nesmeli vystavit slnku a boli prelepene. Ale minuly rok som si to uzila hore bez :) Len som uz davno ziadne fotky nerobila, ja uz budem 2 roky po v marci :)