Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

tanira
ahojky. A mas uz foto aj v galerke? Ja som mala min 320 a max 405. Tak som dala ten stred 360. Ale dnes by som uz sla aj do tych 405. No co uz, uspokojujem sa s tym ze po detoch si dam urobit tie väcsie -mozno aj 450:) A kedy mas opku? Ja som mala tie vzorky tiez ale tie 360 sa mi tam zdali fakt dost velke. No v skutocnosti je to mensie -teda aspon zatial si to myslim. Uvidim co bude po odlepeni leukoplastov a tak. Ale myslim si ze mi uz same od seba nenarastu:)))))

sakura

ametystka
ahojky. Jaj ani nevies ako by som sa rada vytrcala. Len nech mi uz da dole tie naplaste. Brutalne ma irituju:))) Som strasne zvedava ako to bude vyzerat bez nich. No, modriny este stale mam a pobolievaju ma tie boky -tam kde som mala dreny. A strasne mi zcitliveli bradavky - to je az katastrofa. Ale na druhej strane som rada ze ich citim. A ty ako? Mne idu vyberat stehy az v pondelok..

evciatko7

ja by som sa chcela spytat, ze akoto, ze vy viete ako vyzeraju vase prsia par dni po operacii?Mna operovali vo stvrtok a mam na nich tu sexi podprsenku,a ked som bola akoze zvedava, tak som to trochu rozipsovala,a cele ich mam polepene niecim takym ako leukoplast...A ozaj, to ked si zistujete aku velkost mate prs, tak na tu sexi podprsenku si prilozite normalnu podpsenku?A este ma zaujima, ze tiez rano ked vstavate tak vas bolia a mate pocit ze ta podprsenka snad aj praskne?Bo ja kazde rano..Potom mi zacne byt lepsie vecer mi je uz dobre, a zase rano ked vstanem tak sa citim nic moc...A este posledna otazka tiez mate pocit ze ta podprsenka vam ide nejako vysoko pod pazuchy?Bo ja mam, a musi mamke par krat za den povedat aby mi ju z bokov dala nizsie...Vazne, dakujem vam za odpoved, lebo som velmi zvedava...

ametystka

ahojte,
baby, tie čo ste po, mali ste niektorá hematóm? ja mám na ľavom prsku, dosť veľký cca 6x2cm. dávam na neho viatromb to je sprej s heparoidom, užívam aescin-to sú tabletky na modriny a opuchy po op, a tiež zjem 15 tabliet wobenzymu denne. ale nijaké zlepšenie nevidím. nezväčšuje sa to, je to stále rovnaké, čiernosivomodré. dr. povedala, že keď sa to nevstrebe, tak to urobí dierku a vypustí to. /!!!!!!/ robili to niektorej z vás? viete mi poradiť niečo na urýchlenie vstrebania tej modriny? mám ísť v piatok na vyberanie stehov, keď sa to dovtedy nezlepší bude to vypúšťať...:((
poradíte niečo niektorá,pls? ninab, ty si študovaná :) čo ty na to?

sakura,
kdeže si? nevytŕčaj sa toľko pred tým zrkadlom, už nevládze odrážať obraz tvoj :)) čo tvoje modriny? dávaš na nich niečo? ja chytám ľahšiu paniku, viď príspevok hore :( ty ako?

nelina

salmi,
nebojkaj,nie si tu sama,ak mas sirsi hrudnik.ja mam 395 ml.uvidis,budu super.
miu miu,
vies,bojim sa toho,ze doteraz som kupovala plavky 38-40,takze 75 B,C /zalezalo od strihu/.teraz ked mam podprdu 75D a nohavicky velkostne zostavaju,ci to nebude problem.ked pojdem do vacsej velkosti,nohavicky mi budu velke a naopak.no uvidime.pri najhorsom dufam,ze trojuholniky cecka sadnu.

salmi

uz na mna vselijake myslienky lezu, sakra...ako citam, malokomu tu davaju 400 ml...to mate vsetky take uzucke hrudniky, ci to len ja? ja uz pomaly ani neviem, jake cislo budem mat..hm....ma tu niekto 400 eurosilicon stredny profil?

miu miu

nelina urcite take este zozenies a budu vypadat uuuuuzasne. Myslim ze teraz mame ovela viac moznosti na vyber.......

miu miu

sonci no fakt je mila, cakala som asi 2mesiace ale nie kvoli jej zaneprazdnenocsti ale kvoli mne a mojim pracovnym povinnostiam. sama som si vlastne urcila termin. bola som len na jednej konzultacii co mi uplne stacilo, vsetko sme prebrali co som este potrebovala vediet lebo ked som uz isla k nej na konzult. tak som bola pripravena a vela som mala toho nastudovane. cize uz viac nebolo treba. Ona ma mohla operovat aj skor ale mne sa skor nedalo. Rozhodla som sa pre nu kvoli istym veciam ktore mi u nej plne vyhovovali. napr. nedava dreny, nevyzaduje vysadenie antikoncepsie, pekne prostredie, mily personal a samozrejme aj pekna robota. A neboji sa dat aj vacsie implose. Myslim ze iny lekar by ma ohodnotil na mensie impl. ako ona. ale to neviem presne, to si len myslim podla inych dievcat. Ona mi dala maximum co do mna voslo. co by si este chcela vediet?