ahooooojte kocky,
tak sa hlasim ziva a zdrava a s kozenkamiiiiiii!!!!!!! Dnes som prisla domov. Dakujem baby neli, sakura, livaa,ze ste na mna mysleli, narychlo Vam popisem co a ako prebiehalo.
Do SNOPu som prisla o pol desiatej, prezliekla som sa na pooperacnej izbe, dali mi infuzku aby som nebola dehydrovana, kedze som nepila od vecera, a cakala kedy dooperuju pani predo mnou. To bola katastrofa, lezala som rovno oproti operacke odkial vkuse vybehovali sestricky a ja som samozrejme nakukala dovnutra, no to bol adrenalin!!!! Skoncili az o dvanastej tak si viete predstavit co som za ten cas prezivala. Nastastie tam boli suprove sestricky, kecali sme spolu, na vsetko som sa vypytovala, tak nejak to ubehlo. Ked skoncili, dr. Trska hned za mnou prisiel este s jednym takym mladym suhajommax.25r.,tiez doktorom a pokreslil ma na komplet a vyskusali sme sexi podprdu. Medzitym priniesli tu pani, tak som hned nazivo videla aka budem tresknuta po op. Asi na mne videli, ze nie je mi vsetko jedno, tak mi sestricka pichla naladovku a paradnu, podopierat ma museli, aby som sa dotepsila na operacny stol. Urcite som bola vysmiata jak leco, nepamatam si vobec ako som zaspavala,uz som sa len na pooperacke zobudila. Tam som zostala cca 2hod. s veeelmi milou sestrickou, pomohla mi do pyzama a odniesli ma na oddelenie. Medzitym sa manzel porozpraval s anesteziologickou, kt. mu povedala doslova, ze som u nich nechala kybel stresu, ze vraj mala co robit aby ma ustrazila, tak rychlo mi bilo srdce pocas opky, ze vraj zo stresu. Myslim, ze to sposobilo to dlhe cakanie, nabuduce by som si vybojovala, aby som isla prva hned rano. Mala som presne ten pocit ako kocky co pisali, ze ich prevalcoval parny valec, ale len cca tri hodinky po operacii. Asi o 18.00 som isla so sestrickou na wc a neskor, vecer som sa sama postavila z postele. Nemusela som vobec nejak plytko dychat ako opisuju baby, uplne z hlboka sa dalo, na druhy den som si v pohode umyla aj zuby. Len ako tu uz niekto pisal, hrozne sa mi po narkoze mastila plet, tak odporucam zobrat si so sebou vlhke utierky na tvar. Operacia skoncila o stvrtej, doktor este so mnou potom komunikoval, odisiel a o deviatej vecer sa opat vratil v civile, spytat sa ako mi je a tak. Som sa tomu velmi potesila, ma fantasticky pristup k pacientom, on aj cely personal, perfektne sestricky, mozem len odporucat. Na dalsi den som v pohode behala, manzel mi priniesol casopisy, tak som citala a pozerala telku. Absolutne nic mi tam nechybalo, dnes uz o pol siestej rano ten asi ani nespi mi doktor vybral dreny, dali mi prepustaciu spravu a isla som domov. Momentalne citim take stipkanie v oblasti, kde boli dreny, inak nic, ani tabletky od bolesti neberiem, ani zhrbena nie som, dufam ze to tak aj zostane. Len tie moje prska su nejak do boku ako smerovecky...hehe no dr. hovoril, ze to sa este zmeni. Som ich rano videla, ked vyberal dreny, no uzasnuta som z toho nebola...a teraz idem citat babeny co ste popisali za ten cas.