Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

babydoll

ahooooojte kocky,
tak sa hlasim ziva a zdrava a s kozenkamiiiiiii!!!!!!! Dnes som prisla domov. Dakujem baby neli, sakura, livaa,ze ste na mna mysleli, narychlo Vam popisem co a ako prebiehalo.
Do SNOPu som prisla o pol desiatej, prezliekla som sa na pooperacnej izbe, dali mi infuzku aby som nebola dehydrovana, kedze som nepila od vecera, a cakala kedy dooperuju pani predo mnou. To bola katastrofa, lezala som rovno oproti operacke odkial vkuse vybehovali sestricky a ja som samozrejme nakukala dovnutra, no to bol adrenalin!!!! Skoncili az o dvanastej tak si viete predstavit co som za ten cas prezivala. Nastastie tam boli suprove sestricky, kecali sme spolu, na vsetko som sa vypytovala, tak nejak to ubehlo. Ked skoncili, dr. Trska hned za mnou prisiel este s jednym takym mladym suhajommax.25r.,tiez doktorom a pokreslil ma na komplet a vyskusali sme sexi podprdu. Medzitym priniesli tu pani, tak som hned nazivo videla aka budem tresknuta po op. Asi na mne videli, ze nie je mi vsetko jedno, tak mi sestricka pichla naladovku a paradnu, podopierat ma museli, aby som sa dotepsila na operacny stol. Urcite som bola vysmiata jak leco, nepamatam si vobec ako som zaspavala,uz som sa len na pooperacke zobudila. Tam som zostala cca 2hod. s veeelmi milou sestrickou, pomohla mi do pyzama a odniesli ma na oddelenie. Medzitym sa manzel porozpraval s anesteziologickou, kt. mu povedala doslova, ze som u nich nechala kybel stresu, ze vraj mala co robit aby ma ustrazila, tak rychlo mi bilo srdce pocas opky, ze vraj zo stresu. Myslim, ze to sposobilo to dlhe cakanie, nabuduce by som si vybojovala, aby som isla prva hned rano. Mala som presne ten pocit ako kocky co pisali, ze ich prevalcoval parny valec, ale len cca tri hodinky po operacii. Asi o 18.00 som isla so sestrickou na wc a neskor, vecer som sa sama postavila z postele. Nemusela som vobec nejak plytko dychat ako opisuju baby, uplne z hlboka sa dalo, na druhy den som si v pohode umyla aj zuby. Len ako tu uz niekto pisal, hrozne sa mi po narkoze mastila plet, tak odporucam zobrat si so sebou vlhke utierky na tvar. Operacia skoncila o stvrtej, doktor este so mnou potom komunikoval, odisiel a o deviatej vecer sa opat vratil v civile, spytat sa ako mi je a tak. Som sa tomu velmi potesila, ma fantasticky pristup k pacientom, on aj cely personal, perfektne sestricky, mozem len odporucat. Na dalsi den som v pohode behala, manzel mi priniesol casopisy, tak som citala a pozerala telku. Absolutne nic mi tam nechybalo, dnes uz o pol siestej rano ten asi ani nespi mi doktor vybral dreny, dali mi prepustaciu spravu a isla som domov. Momentalne citim take stipkanie v oblasti, kde boli dreny, inak nic, ani tabletky od bolesti neberiem, ani zhrbena nie som, dufam ze to tak aj zostane. Len tie moje prska su nejak do boku ako smerovecky...hehe no dr. hovoril, ze to sa este zmeni. Som ich rano videla, ked vyberal dreny, no uzasnuta som z toho nebola...a teraz idem citat babeny co ste popisali za ten cas.

tajka99

a ametystka,
ako si spokojna s prskami. Peknucke ich mas, vidis, vravela som ti, ze ich budes mat pekne blizko pri sebe a je to tak. To nema vela bab :-) A co, nehovoris si, ze mohla som si dat aj vacsie, ako vestky co sme tu? ;-)) Okrem Montrely, ta ma prekvapila, ze vraj by jej stacili aj 350-ky. Ale ona ma uz take extravagantne cislo, no je asi aj taky typ, ze take chcela...

tajka99

Caute babule, dlho som tu nebola, vytesujete sa z novych prsicok? To je pocit co? :-))))
ametystka,
ty si ma normalne vystrasila, ja mam tiez taku modrinku na lavom prsku, pritom ma vobec nic nebollelo ani netlacila retro, tiez som rozmyslala, z coho to mozem mat. Ale vcera som bola na kontrole po mesiaci a doktor mi na to nic nepovedal. Sice ja som sa strasne ponahlala, lebo deti som mala v aute, len tak narychlo som vybehla a nechcela som zdrziavat otazkami. Nabuduce sa povypytujem viac. Teraz som sa pytala len na take akoby hrbolceky na vnutornom boku prsnikov, ktore som si vsimla, ked sa velmi zhrbim. Pozerali ma dvaja doktori (lebo sa zlakli, ze ake hrbolceky), ale ked to videli, tak sa pousmiali, ze to je bezne, kedze sa snazia rezat sval co najviac, aby prsia boli co najviac pri sebe, tak niekde je ten silikon nepokryty svalom a tam moze byt vidno to vrasnenie implosa. Chytil nejaku vzorku implosa a tak ju akoby ohol a ten sa samozrejme skrcil. A s usmevom ma ukludnovali, aby som sa tak velmi nepozorovala, ze ani prirodzene prsia nie su nikdy dokonale a tiez pri roznych pohyboch vyzeraju rozne, niekedy aj smiesne ;-) A je pravda, ze dcera si to ani nevsimla, aj ked som jej to doslova hovorila, ci to vidi. Asi vymyslam :-)))

miu miu

nelina aj ja mam vzdy ten problem a vlastne teraz bude este vacsi ked budem potrebovat spodok plaviek najmensi aky predavaju a podprdu o tri cisla vacsiu. he. esteze existuju obchody v ktorych sa to da nakombinovat podla potreby. nasa spasa.

miu miu

baby tak na ten hematom ja neviem reagovat kedze som nemala tiez jedinku modrinu a to som ani dreny nemala. takze fakt neviem. ale myslim si ze to vypustenie neni nejake hrozne. podla mna to ani neboli.

nelina

babydoll,
no teskame sa na teba,na tvoje zazitky a som zvedava na tvoje prska.mala si pekne tvarovany zaklad,takze budu urcite krasne.

nelina

ametystka,
verim,ze sa ti ten hematom sa vstrebe.ale tiez by ma zaujimalo,ci si mala dreny.lebo ja som nemala jedinu modrinu.

sakura

ametystka
vidis mozno ze je to aj tou menstruaciou -zauradovali hormony. Ja som mala dostat hned kramuse po opke a chcela som nasadit hned tabletky - antibaby. Ale gyndos ma sekol ze to nemozem hned po opke lebo ze su to hormony a ze sa mi mozu porobit zrazeniny a hrcky. No a bohuzial kramuse neprisli tak dufam ze 2 tyzdne po opke mi pichne vyvolavacku - alebo bude zas frflat ze to nemoze lebo ze su to hormony. Podla neho je naj - mesiac pred a mesiac po opke neuzivat antibaby:(

kitti11

amtystka aj ja som mala hematom. no nie také veľké.Druhý deň po op. dostala som menštruáciu, a preto vytvorila hematom. Ked išla som na kontrolu tak dr vždy vytlačila krv, čo tam ostala.Užívala som Wobenzym a Centrum mult., ale začala som to len na 2 týždeň po op.Som už 6 týždeň po op, a nemám modriny všetko je ok. Už ani Wobenzym nemusím používať