Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

ivja,
retro som mala 75 C,do cecka sa nasukam,aj v galerke co mam foto,to su ceckove podprdy,ked som kupovala sportovu,hrdinka,ze 75C,no,skoncila som u decka.takze uvidim,v piatok idem do Zlina,chcem si kupit nejake pradielko,som zvedava,co mi sadne.ale myslim,ze asi tie decka.

sakura

Nelina
to o jazvach som vedela. Preto som aj nesla k Cervenovi. Ten ich chcel dat len odtial - pokial sa jednalo o gulate - a tie mi aj navrhol. A ja este nemam deti a pokial bude po nich nutna reopka tak netuzim po 4 jazvach:(

ivja

Nelina
akú máš teraz veľkosť ? 3-4-ky?
Moje dcéry sa na mne smejú,vraj som už fetišistka, že kedykoľvek prídu do obývačky, vždy čumím na nejaké cicíky.

nelina

sakura,
ja som to brala rovnako.tiez u mna cena nehrala ulohu.ja som tiez dala na intuiciu.kamoska mi po objednani odporucala cervena /teraz je nespokojna s velkostou,ma becka,rok od opky zase vypchava podprdu,zvazuje popar rokoch reopku/,ale ja som sa rozhodla pre trsku a myslim ze som fakt urobila to najlepsie.
baby,este k jazvam.pokial mate jazvy pod pazuchou a budete zvazovat reopku,jazvy vam urobia pod prsiami a nie opat pod pazuchou!!!je to cerstva informacia zo vcera z konzultacie u dr.trsku.

sakura

Nelina
mozno to bude blbo zniet. Ale moja intuicia ma viedla k Trskovi. Cena uz nehrala rolu. Ked to tak vezmem preplatila som 10.000 sk. A to je nic:)

sakura

Nelina
preco si tam sla na invalidnom voziku? Jaj sak ja som mala take hisaky ze tam idem tak za surova. Ale sestricka mi povedala - pozrite uz vam idem pichnut naladovku. A za 5 sekund som bola off:))))
Noooooo. Aj ja som bola na konzultacke najskor u Cervena. Konzultacka bola o nicom - aj ked som tam isla s tym ze je super odbornik. Ja mu to neberem. Fakt si myslim ze je. Potom som nasla toto forum a dost sa tu spominal Trska. Dokonca aj Cerven sa ma pytal na toto forum. A ja ze: ano chodim tam. A on ze: pravda, najviac sa tam spomina Trska, ze? No a potom som sla na konzultacku aj Trskovi - a uz som nemala nad cim rozmyslat:)) Moja teta robi v Ruzinove a cez nu som zistovala info. A ta mi ho vrelo odporucila:) A som spokojna:))

nelina

sakura,
ty si sa stverala na oper.stol,mna na operacku previezli ako invalida,musela som si sadnut na invalidny vozik.juj to bola sila.na nom som si uvedomila,aky moze byt clovek bezbranny a to som bola zdrava.ja som tierz pred tym nemala infuzku a priznam sa,ze som sa nevedela dockat,kedy sa budem moct konecne napit.ja som tiez nemala problem s dychanim,skor mi bolo zle ako po riadnej opici a po prvej navsteve wc som bola rada,ze idem rychlo na postel.keby toaleta bola niekde na chodbe,urcite tam odkvacnem.kamoska bola vcera na konzultacke u trsku,v marci ide k cervenovi,ma uz termi opky,chela si este ujasnit velkost,typ a teraz ma dilemu,ku komu ist na opku.bola nim nadsena,mozno u nej rozhodne cena.

sakura

babydoll
no vitaj:))))
tak to si bola na tom presne ako ja. Len to ze ja som si pytala naladovku hned medzi dverami -a to som este nebola ani vyzlecena:) No ty si to mala dobre. Mne infuzku na dehydrataciu nedali -aj ked som spominala ze som uz od 22 hod nepila:( A co sa tyka tej naladovky tak tu mi ani nedali. Musela som sa za surova vystverat na operacny stôl. Toho suhaja si pamätam - fesak to bol:) Ja som mala presne to iste co ty. Isla som az druha. Mala som tam byt o 10 hod rannej a pretiahla sa mu opka a tak som sla az o 13 hod. A presne ako ty mala som krasny vyhlad na operacnu salu:) Sa ozaj cudujem ze som odtial neusla - aj ked som nad tym rozmyslala ked tam neboli sestricky:) Jaj ale som rada ze si spokojna. A Trska perfektny pristup,ze? Mna prekladal z postele na postel - tak to musi byt iny silacisko ked zdvihol take teleso ako som ja:))
Takze sme asi na tom rovnako -ziadne extra velke bolesti nie su. Teda mna to tam kde som mala dreny este trosku pobolieva:(

nelina

babydoll,
no ahojky.vitaj medzi prsaticami.normalne to s tebou prezivam nanovo.super,ze sa tak dobre citis.ja som tiez mala taketo pocity.doktorbol super a tiez mi rano uz o pol siestej vyberal dreny.inak,obdivujem ho,ako to vsetko stiha.prsiek sa neboj,ked idu do boku,keby si videla moju reakciu,ked som ich po opke zbadala,vo vnutri som aj lutovala,ze som si ich dala robit.tiez boli vééélmi velke, od seba-no pre mna hruza.to sa postupne upravi a ked sadnu a este odpuchnu,uvidis aka budes nadsena.tak oddychuj a setri sa!!!

tajka99

babydoll,
gratulujeeeeem, tak uz to mas za sebou, uz to bude len lepsie a lepsie :-))))
Mala som velmi podobny priebeh toho vsetkeho, az na to, ze som bola hospitalizovana len jeden den a ani to mastenie pleti sa neobjavilo. Presne aj mne sa zda,z e najhorsie je prebudenie a tie prve tri hodiny, potom to uz rapidne ide k lepsiemu, doma som uz chodila normalne, mna tiez nenutilo sa hrbit a ani plytko dychat. Dychanie mi vadilo hned, ako som sa zobudila, to bolo na vsetkom najhorsie, bolesti skoro ziadne, ani tlacenie retro, ale ten pocit, akoby presiel valec, ja som este v dosledku narkozy trochu bluznila, ze nemozem dychat, mierna hysteria :-),ale to len asi 3 hodinky po. Tiez mepoznam svrbenie ci palenie jaziev, a to si na ne nic nedavam, len su prelepene tenkymi pasikmi. Akurat prvy tyzden-dva rano alebo pri zmene polohy ma este pichlo v prsku, vacsinou pravom. Ale uz dva tyzdne neviem, ze som na nejakej operacii bola. Chvala panu bohu :-) lebo mam tri decka, tak som sa obavala toho, ako to zvladnem s handicapom... Takze asi podobne uz o tyzden-dva budes fit ;-)))