kitti11,
to ti rozrezala kožu a tak vytlačila, či ako? umŕtvila to lokálkou, či nie? bolelo to? ja som tiež dostala menštruáciu na druhý deň po op, tak asi preto ten hematóm. beriem tiež o. i.
wobenzym, ale nejako nezaberá...
sakura, nelina,
mala som dreny, z pravého vyšlo len 40ml, z ľavého, kde je hematóm až 140ml. dr. vravela, že sa s ľavým dosť natrápila, kým oddelila sval, možno aj to je príčina hematómu?
tajka99,
ja som spokojná ako blška v dlhých vlasoch :) mám konečne prsia! pamätám si, ty si písala, že budú blízko pri sebe. a že budem šťastnou majiteľkou jarčeka. aj v nemocnici mi to povedala sestra, čo bola na sále pri op. woaw! a väčšie? zatiaľ nie, si zober, že ja som bola plochá takmer absolútne, takže aj takáto zmena s 275 ml je pre mňa obrovská :) stále neverím vlastným očiam a teším sa, hoci tá veľká modrina, čo sa tiahne popri ľavom prsku mi robí starosti.
je fajn, že kontrola po mesiaci u teba dopadla dobre...a ty by si šla do väčších???
babydoll,
gratulujem! vitaj v klube prsatíc :) vidím, že si v pohode a bez tabletiek... a bez hrbenia, ja som donedávna hltala novalgin a verne stvárňovala févalovho hrbáča:)ty to super zvládaš.
počuj, píšeš, že nabudúce by si si vybojovala, aby si šla na opku prvá ráno. znamená to, že plánuješ ešte nejaké vylepšenia? :)))