Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kitti11

Ametystka, ked som išla po po. prvýkrát na kontrolu ten obväz čo som mal v boku tam kde dali drény ,to prekrvácalo. Takže povedal dr, že lepšie by bolo aby krv odtial išla von. Vytlačila to cez maličkej diere v boku kde boli drény. nebolelo to len bol nepríjemný pocit.

nelina

babydoll,
ked sa budes citit blbo,urcite si nieco daj od bolesti.nepremahaj sa.nestoji to za to.verim,ze si velmi stastna,ja som mala zaklad taky,ze ked som svagrinej dva tyzdne pred opkou povedala,ze idem za zvacsenie,s jej manzelom mi "nadavali"ze ci som sibnuta,ved vzdy ked ma videli,tak so mala pekny dekolt....

sonci

miu miu
...no sak aj ja som o nej pocula len chvaly, tak preto by som chcela ist k nej aj ja...a nevies teda keby som isla niekedy zaciatkom januara na koncultaciu tak by som mohla ist na operaciu uz koncom januara, ci vobec nevies?? a akym sposobom teda operuje, ked nedava dreny?? a nedava ona nahodou vacsinou len okruhle implose?? bo co som videla jej pracu v nasej galerke, tak tam boli tusim len same okruhle...a ja by som radsej asi anatomicke...a podla coho ste vybrali tvar?? si chcela ty take alebo ona??

babydoll

tajka, nelina, sakura, ametystka,
DAKUJEEEEEM, nenormalne sa tesim ze to mam za sebou, konecne mam aj ja prska, tak som po nich cely zivot tuzila!!!!!! Hoci ako vravim, su to take kamenne smerovecky, no verim neli, ked mas aj ty taku skusenost, ze sa to upravi. Nehovorim ze by ma nic nebolelo, trosku stipka, ale lieky si nechcem davat, bojim sa, ze ked sa mi uplne ulavi po liekoch vymyslala by som a samozrejme neobsedim a tak by som si nechtiac mohla aj ublizit keby som prska namahala. Inak keby som nahodou vecer velmi potrebovala, myslite ze si mozem dat aj ibalgin, dali mi nejaky Zaldiar a hned tam pisu v pribalovom letaku,ze velmi casto sa po nom zvracia a toci sa hlava. Tak to urcite si nenasadim.

nelina

ametystka,
podla foteciek si mala dost pevne prsne svalstvo.to je moj nazor.ja doteraz necitim pravu bradavku a myslim,ze je to mensim svalovym pprekrytim cez implos,citim,ze prave prsko je stale viac napnutejsie ako lave.bol tam rozdiel 1,5 cm oproti lavemu.takze je dost mozne ze hematom mas z doodu,ze lekarka mala vacsi problem s tvojim "pravym"prskom.ja to pocitujem tiez,aj ked v tej necitlivosti,co mi lekar povedal,ze sa to casom upravi.no,eby aj nie,moje eretogenne zony nie su prave na bradavkach!!!jaj baby.to je spoved!!!

nelina

ametystka,
myslela som,/a asi nie len ja/,ze si nemala dreny,preto ten hematom.takze tam bola ina pricina,takze je dobre ze to riesis s lekarom.a co teplota?uz ju nemas?

nelina

sakura,
zabudla som precitat prispevok pred tym.no,neviem,preco ma dali na invalidny vozik,to mi pred tym dali len nejaku tabletku,vobec som nebola oblbnuta.asi som tak vyzerala,ze bude stacit....no,ked som isla na opku so zilou na nohe,prisli pre mna na izbu s lehatkom a to som bola oblbnuta.tak asi videli,ze nie som celkom mimo,tak im stacil invalidny vozik.

ametystka

kitti11,

to ti rozrezala kožu a tak vytlačila, či ako? umŕtvila to lokálkou, či nie? bolelo to? ja som tiež dostala menštruáciu na druhý deň po op, tak asi preto ten hematóm. beriem tiež o. i.
wobenzym, ale nejako nezaberá...

sakura, nelina,
mala som dreny, z pravého vyšlo len 40ml, z ľavého, kde je hematóm až 140ml. dr. vravela, že sa s ľavým dosť natrápila, kým oddelila sval, možno aj to je príčina hematómu?

tajka99,

ja som spokojná ako blška v dlhých vlasoch :) mám konečne prsia! pamätám si, ty si písala, že budú blízko pri sebe. a že budem šťastnou majiteľkou jarčeka. aj v nemocnici mi to povedala sestra, čo bola na sále pri op. woaw! a väčšie? zatiaľ nie, si zober, že ja som bola plochá takmer absolútne, takže aj takáto zmena s 275 ml je pre mňa obrovská :) stále neverím vlastným očiam a teším sa, hoci tá veľká modrina, čo sa tiahne popri ľavom prsku mi robí starosti.
je fajn, že kontrola po mesiaci u teba dopadla dobre...a ty by si šla do väčších???

babydoll,

gratulujem! vitaj v klube prsatíc :) vidím, že si v pohode a bez tabletiek... a bez hrbenia, ja som donedávna hltala novalgin a verne stvárňovala févalovho hrbáča:)ty to super zvládaš.
počuj, píšeš, že nabudúce by si si vybojovala, aby si šla na opku prvá ráno. znamená to, že plánuješ ešte nejaké vylepšenia? :)))

nelina

sakura,
inak ano,cerven gulate robi cez pazuchu.ked som to videla u kamosky,bola som nadsena.preto som trochu nechapala,preco trska uz pri konzultacke povedal,ze rez bude pod prsami a to mi navrhoval gulate.myslela som si,ze automat.robia rez cez pazuchu pri gulatych,aby to bolo "estetickejsie".cerven kamoske povedal,ze anatomy nedava cez pazuchu.