Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ametystka

ahoj tajka99,
mne sa vidí, že sa tá modrina vstrebáva, je svetlejšia. dúfam, že to bude ok. dr. to chce doriešiť preto , aby sa vyhla komplikáciám, kt. by mohli nastať keď bude mať dovolenku, zajtra robí posledný deň a nastupuje až dvanásteho januára.
moja dcéra má 14, bola proti opke od začiatku. keď po op videla ako ma to bolelo, sa pýtala, či mi to stálo za to...pri mojom "áno" len nechápavo krútila hlavou :) ona je vďaka bohu obdarená od prírody štedro, obligátne aká matka, taká katka u nás neplatí, prsia má na 14 až veľké :) nebude sa aspoň zožierať ako jej mať :)
btw, pripájam sa k tvojej dcére, máš ich dosť veľké, sú akurát, väčšie netreba :)

miu miu

externa ja si myslim ze som nemala trubicu lebo hrdlo ma nebolelo. Ale raz ked mi pchali hadicu do zaludka tak to ma hrdlo bolelo este par dni potom tak to poznam. ja si myslim ze som nemala. ale nepytala som sa na to.

sonci myslim ze sa s doktorkou urcite dohodnete, najde ti najblizsi mozny termin neboj. ale ona operude po menzese na 1 az 10 den tak si to skus vypocitat ako ti to priblizne vyjde a bud pripravena ked budete dohadovat mozne terminy.
co sa tyka implantatov ona dava aj anatomy. je to vsetko na tebe. presne ako ty povies, ked ty povies ze chces rezolutne anatomy tak ti ich da a navrhne ti len velkost. Ja som vyslovene okruhle chcela lebo som chcela vyplnit vrch pretoze mne cez kozu normalne presvitaju rebra. normalne si ich na pohlad oratam tak preto som chcela mat vyplneny hrudnik aj z vrchu. takze to som neriesila.
A ako operuje? mne povedala ze ona pocas operacia zastavi vnutorne krvacanie ked oddeli ten sval, ze to zastavi tak aby dreny neboli potrebne. ze sa chce aj vyvarovat toho aby sa dnu dostala infekcia, ze na sale ked to vsetko spravi sterilne ze to bude ok a nehrozi nejake zanesenie.

nelina

externa,
ci som mala hadicu na dychanie,to neviem,ale myslim,ze intubovna som bola,lebo po prebudeni ma strasne bolelo hrdlo a este niekolko dni som v hrdle citila, ako keby som tam mala nejaku hrcu.
ako ti dopadla opka?

tajka99

ametystka,
dnes, ked som sa sprchovala, pozerala som na tu modrinu a viem, ze sa urcite zmensila. Chova sa to ako bezna modrina, bola asi 5x2cm, ale teraz je asi 2x1cm a meni aj farbu, tak ako ked sa hoji bezna modrina. Preco to chce ta tvoja Dr. hned riesit, myslim, ze to nie je nic vazne, normalna modrinka. Mne sa to zmensilo o polovicu za mesiac, takze o mesiac by tam nemala byt ;-))
Ja by som veru sla do vacsich, urcite minimalne 375ml, aj ked moja 13-rocna dcera hned jaci, ze NIEEEE!! He, he, neviem, kto je vo vacsej puberte, ci ja, ci ona... :-DDDDD

ametystka

kitti11,
ale tá dierka je už zrastená. ja nejdem na prvú kontrolu ako ty, ale už na vyberanie stehov. dr. asi bude musieť spraviť novú. to je radosť :(

ametystka

kitti11,
aha, takže cez dierku, kde bol zavedený dren? uf, zrejme ma to čaká v piatok, keď sa modrina aspoň trocha neumúdri a nezmenší. čo už, prežijem :)

ametystka

nelina,
buď bez obáv, my určite zachováme spovedné tajomstvo a o tvojich erotogénnych zónach sa nikto nedozvie:)
teplotu už nemám. teraz som sa rozbalila a nastriekala na modrinu sprej, sa mi vidí, že je menej čierna. alebo už večer horšie vidím? :)

babydoll,

však uvidíš, keď zrátaš všetky - aj susedovie- ovce v košiari a spánok nepríde, tak si trebárs ten ibalgin daj.
zaldiar nepoznám, ale z tralgitu som mala halucinácie. spala som celú noc ako zabitá, ale ráno po prebudení, keď som zavrela oči, som videla modré a fialové obrazce, ktoré sa krútili a zlievali sa dokopy. zmizli, ale už sa zjavili nové. pripomínalo to víriacu sa vodu a bolo to veľmi pekné :)) prestalo to asi po hodine.