ametystka,
he, he, takze mas podobne zazitky doma ako ja. Moja dcera este zatial nie je velmi vyspela, este je sama ruka sama noha, ale kedze je po muzovi, predpokladam, podla jeho sestier, ze bude urcie viac obdarena ako ja ;-) Aspon usetri 100000,-Sk, he, he,...Ja som cela mama, preto som ani nemala ziadne nadeje, zeby sa to po porodoch nejako zvacsilo, lebo mamina je sice na svoj vek super kocica chuda, ale na prsnych partiach jej vela pan boh nenadelil. Takze som videla svoju buducnost pred sebou, aj ked ona hovori, ze aj keby to mala mat zadarmo, nikdy by pod skalpel dobrovolne nesla. Som po nej len vizualne, evidentne, povahu amm ocinovu ;-)
Ono, teraz som spokojna, ale ked mam tricko, fakt vobec nevidno rozdiel. Aj moja uhundrana slecna to uznala. Fotky ukazu inak a aj na holo vyzeraju velke, ale v obleceni uplne normal. Je sice pravda, ze s takou poziadavkou som do Chirmedu aj sla, aby to vyzeralo ako predtym s push-upkou (a s 15-imi vlozkami :-))) Takze to dokonale splnili. Mne to zatial staci, ale kedze som mala vela koze, viem ze za par rokov to nebude stacit. Uz teraz sa doktor obaval, aby som nemala volnu kozu okolo implosa ;-)