Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

evciatko7

Baby dajte si tam viac ml ako 325...Mne dal doktor tolko, a vysoky profil, a vcera som si ich v leze merala bo som iba 7 den po opke bola a mam iba 87cm :-(.No skoda, chcela som mat 90...Tak teraz ani neviem, ale asi iba dvojky mam..Miu miu ty mas kolko cm pod prsiami?

miu miu

bambina a ty si si kolko ml dala vlozit? dost ti to spravilo....26cm je dost. ale prepac nepamatam si ake implose ti vkladali a ani aku velkost.

ivja

ahoj externa,
kedy máš byť u Tršku? Ja tam mám byť na 13,00.Mne hovoril op.- koniec januára, začiatkom februára

evciatko7

Bambina, kukala som sa na tu tabulku, a ze od 25 vysie je E, a ty mas az 26 to cislo po odratani, takze mas E :-))

tajka99

ametystka,
he, he, takze mas podobne zazitky doma ako ja. Moja dcera este zatial nie je velmi vyspela, este je sama ruka sama noha, ale kedze je po muzovi, predpokladam, podla jeho sestier, ze bude urcie viac obdarena ako ja ;-) Aspon usetri 100000,-Sk, he, he,...Ja som cela mama, preto som ani nemala ziadne nadeje, zeby sa to po porodoch nejako zvacsilo, lebo mamina je sice na svoj vek super kocica chuda, ale na prsnych partiach jej vela pan boh nenadelil. Takze som videla svoju buducnost pred sebou, aj ked ona hovori, ze aj keby to mala mat zadarmo, nikdy by pod skalpel dobrovolne nesla. Som po nej len vizualne, evidentne, povahu amm ocinovu ;-)
Ono, teraz som spokojna, ale ked mam tricko, fakt vobec nevidno rozdiel. Aj moja uhundrana slecna to uznala. Fotky ukazu inak a aj na holo vyzeraju velke, ale v obleceni uplne normal. Je sice pravda, ze s takou poziadavkou som do Chirmedu aj sla, aby to vyzeralo ako predtym s push-upkou (a s 15-imi vlozkami :-))) Takze to dokonale splnili. Mne to zatial staci, ale kedze som mala vela koze, viem ze za par rokov to nebude stacit. Uz teraz sa doktor obaval, aby som nemala volnu kozu okolo implosa ;-)

nelina

externa,
no drzim ti palce,aby ti opka uz kóóónecne vysla bez problemov.ak si teraz dohodnes termin opky,urcite uz chod do toho!ja so 6 tyzdnov po a som velmi spokojna.je to neopisatelny pocit.

externa

ahoj nelinka,opka prebehla ok-malo by to byt teraz ok...ja som mala tu "hnusobu" v hrdle-jasne,aj mna bolelo hrdlo...Prave kvôli tomu sa pytam.V sobotu musim ist do Blavy-ku Trskovi-chyba mu jedno meranie,a da mi aj vsetky materialy na opku...mala by byt v januari....:)

evciatko7

Bambina to mensie cislo sa odrata od vacsieho, to ja viem ze C je 15-20, a tove cislo je 26, takze predpokladam ze mas D

bambinaxxx

ahojte...vyzna sa niekto v tabulkach a meraniach? Ja mam 70pod prsiami,cez 96 a cez jedno 27cm..to je aka velkost?? dik