Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

inanitka

vlasti to dúfam, ono asi aj fakt záleží od prístupu personálu a to si už raz spomínala že sú všetci super,ozi a tie tabletky proti bolesti alebo ten wobenzim môžem kedy začať používať? aj v ten deň ako budem mať po opke?

vlasti

inanitka,neboj budu fotecky len musim pockat na muza,no ja som bola tiez u červena a som maximalne spokojna daval mi 400ml anatomy vysoky profil.budes spokojna uvidis

inanitka

Andree aj ja idem do Novamedu ale k Červeňovi, ten tiež robí s pod pazuchy a tiež budem mať 300ml,okruhle chi aka nahoda. Som rada že si spokojná,ja sa tiež hlavne bojim prebudenia a tej bolesti, vieš ja som taký strachopud, že budem rada ak dojdem len na sálu :-)))
je pravda, že bolesť je vňčšia aťažšie znášateľná ked máš rez pod pazuchou?veľa som počula že ano :-(((
ale inak držím palce nech sa ti prsíčka hoja tešíme sa na tvoje foto :)
vlasti téééda tak ty už aj nové pradielko, to bude z teba fešanda,šup sem fotečky kočica! :-)

andree

Inanitka,bola som v Novamede v B.B.Mam velmi uzky hrudnik,tak sme sa nakoniec dohodli na 3oo ml.Pri prevezovani som prsicka videla a vyzerali super.Cakala som to horsie,preto ze vacsina bab pise,ze prvy kukuc nie je hned to co cakali,az po case,ked trosku sadnu,tak je to uz OK.Ale to je asi tym,ze maju prelepeny pod prsiami leukoplast.A trosku to moze kazit prvy dojem.Pred opkou som mala priseny strach,ale dr.a operacny "kolektiv" bol super,tak ma strach pomaly presiel...Po prebudeni som si hned spomenula na Maybbee,ktora mi napisala,ze to boli ako svina a mala sakra PRAVDU!!!Ale da sa to prezit.Najhorsie je vstavanie s postele.Inanitka,ale keby sa ma niekto opytal ci by som do toho sla opat,tak jednoznacne A N O!Foto nemam,ale ked pojdem na kontrolu tak si ich vypytam od Dr.A ty ides kde?

vlasti

caute baby,no som 19 den po opke,dnes som si konecne bola kupit sexi tricka a bez podprdy a nejake sexi vystuzene kosticami podprdky,juj parada,vecer ma muz nafoti a poslem foto,baby co nasleduje po 75D lebo su mi dost len tak tak nasleduje E?a este otazka,co ste po,rano ked vstanete nemate ich take stuhnute a pocas dna to prejde........a este ako dlho tie co si preliepate jazvy tou paskou na zcelenie jaziev,ako dlho si to mate prelepovat?

inanitka

andree tak sa pochvál ako bolo pred a po opke,strach? veľké bolesti? a kde si to presne bola a akú máš veľkosť ml? pošleš foto?

ametystka

sakura,
kde si? už snáď naháňaš podpiry po obchodoch? :)))
ja som dnes bola zas na kontrolu, hematóm prestal trucovať, sa vstrebáva- však sa mu aj venujem, mastím ho, striekam, tabletky jem...
dr. chcela dnes vybrať stehy, ale som len 11 deň po, tak ich ešte nechala. až do 12 januára (!!) vtedy sa vráti z číny...
fotila ma, vraj tá strana, kde nie je modrina môže ísť na titulku :))))))
ty ako? stehy ideš vyberať v pondelok, nie? tiež budeš len 14 deň po. a krámy máš? ak nie, poďakuj sa všemohúcemu, že neprišli, lebo s veľkou pravdepodobnosťou by si skončila s takou podliatinou ako ja :(

andree,
vitaj medzi sexicami z čeľade prsatých :)) aj ja mám okrúhle, vysoký profil a pod sval. prečo ti dávala cez pazuchu?

andree

Baby,tak uz tom mam aj ja za sebou!Operovalala ma dr.Kernerova,som zatial velmi spokojna,az na tu bolest:((( mam okruhle implose,vysoky profil,pod sval cez pazuchu.Dr.bola super aj sestricky,vrele odporucam!!!

externa

nelinka dakujem!
ivja-mam tam byt medzi 12:00-12:30,termin este nemam-zajtra sa s nim dohodnem.Ja som totiz uz jeden termin mala,ktory som musela kvôli inej opke zrusit...