Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

babydoll

miu,
no mas pravdu, no zda sa mi to cele take polepene ze ble...tak sa zdraham trocha. Ja dnes po prvykrat po 4 dnoch som odopla retro, no pocity som mala rozne ti poviem.

miu miu

evciatko ja mam pod prsiami 7Ocm a mne to tiez nespravilo 90cm na hrudi. ale mne to staci v pohode.
ale to zalezi od toho ze som mala male cici predtym. keby boli moje vacsie tak aj toto by vacsie vypadalo.
pisem pomenej lebo som v praci a je toho dost, pofotim sa a poslem nove foto hned ako sa mi bude dat a chciet. ale mam dovcu tak to uz zbucham. len teraz zase sviatky idu tak mi treba zase robt vsetko okolo domacnosti, ale urcite poslem nove foto.

vlasti

nelina,
no veru tak a vies co som este zistila ze cislo 75D je normalne problem dostat a nasla som perfektny podprdy s nasim cislom v reservede,a ty mas nejakeho typa kde maju dobry vyber?no ja som si kupila len tri supravy lebo sa velmi nechystam nosit tie podprdy a hlavne nie v lete:)))))))))

babydoll

sakura,
o tej pleti ani nehovor. Nikdy som takuto mastnu pokozku nemala, trikrat denne ju cistim pletovym mliekom a vodou, no katastrofa. Ale aj tak to vidim nakoniec na kozmeticku. Strasne som si uz pripadala mastna, preto aj vlasy som si umyla, mamina ta ma hned spr...ze nech len provokujem, tak ma teraz aj svedomie hryzie, ze predsa som este asi nemala...

sakura

babydoll
ahojky. Tak to sme na to teda podobne. Aj ja som fungovala ako ty. Len hlavu som umyvat este neskusala. Ale myslim ze by som to uz mohla zvladnut. Ved zajtra vyskusam:)

sakura

ametystka
ahojky. Nestiham. Konecne sa davam do normalu. Ta plet po tej narkoze bola strasna. Bola som u mojej kozmeticky a skoro zinfarktovala. Ze aku mam strasnu plet -taku som nikdy nemala:)) Tak ale dala ma do poriadku. Potom este nechtiky a kadernicka. Jaj, hned sa citim lepsie -este keby ta sprcha:)) Ale v pondelok uz idem na to:)) Len dufam ze tie stehy a to strhavanie leukoplastov nebude pre mna nocna mora:))Jaj a skusala som si stare podprdy -mozem ich darovat sestre. Ani jedna nebude dobra:)))) Ale to uz bude prijemna polozka:))
To som rada ze ten hematom sa ti vstrebal - ze ti to nemusela vycucavat. A to ti moze tak dlho nechat stehy? Mozno potom vypadnu aj same.:))
Ach jaj kramuse nemam a popijam cervene vinko a nic. Dnes som akurat stretla jednu znamu -vesticu. A ta mi povedala -ake mas divne oci - a ja ze som unavena-. Ona na to - nie vy mate nieco s hormonmi. Nie ste nahodou tehotna? Skoro ma vystrelo. To ma ani len nenapadlo pred opkou urobit tehu test. No, tak to by bola ina sranda....

babydoll

yvulka,
musis sa odfotit ako vyzeras pred op foto bez hlavy a posles fotku livee na mail e.uhrinova@gmail.com a ona ti posle pristupy do galerky.

babydoll

ahojky, no baby ja nemam cas ani prispievat, same navstevy sa mi prehanaju obyvackou uz druhy den, co vsetky kamosky su zvedave ze ako to zvladam. To sa tusim chyta jak chripka, kazda ze supeeeer aj ja ideeem, musim sa rehnit. Inak sa mi na stvrty den dari super,prave som si sama umyla vlasy,ani som necakala taky dobry priebeh musim klopat. Uz spinkam aj na boku, myslim ze TAJKA tu pisala, ze si podlozi pod spodne prsko ruku a da sa jej spat na boku, tak som vyskusala a parada. A mam aj zlepsovak pre kocky, kt. boli vstavanie z postele z lahu do sedu - oboma rukami sa chytim pod skrcene kolena tzv.koliska zapojim brusne svaly a vytiahnem sa do sedu. Uz to nepraktizujem, lebo mi vstavanie problemy nerobi, ale zo zaciatku mi to velmi pomahalo.
miu miu,
ako sa mas? uz velmi nepises, neposles nejake cerstve foto, som velmi zvedava ako vyzeraju prska teraz.

nelina

vlasti,
ja som tiez dnes bola na pradielko,no aj mne su len tak tak 75D,ale zas mam radsej,ked podprda prska trosku stlaci,predsa len,po case aj tak mierne podprdy povolia.no otrieskala som za ne dost prachov,manzel sa smial,ze tie moje prsa ho vychadzaju pekne draho.no co uz,keby som este pred letom co len tusila,ze pojdem na opku,urcite by som do pradla predtym uz neinvestovala.