Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

babydoll,
ja idem teraz 27.12 na lyzovacku do talianska,pytala som sa trsku,ze ci mozemlyzovat,aktivne lyzovanie striktne zamietol,ale povedal,pokial to bude take to rekreacne -pomale,ze mozem.ja nie som super lyziar,tam su vyborne kopce-budem lyzovat na somarskej luke.nevadi,ale aspon nieco.po novom roku zacnem chodit do fitka,precvicuj len brusne svalstvo,boky,nohy.ja zacnem stepperom.pozor na prsne svalstvo.no,myslim,ze teraz ho nemusime precvicovat.super nie???,takze aj tak je to fajn.myslim,ze budeme citit,co si mozeme dovolit.

ametystka

lenuska4001,
asi si to chcela málo. tie čo chcú cici veľmi kašlú na podporu okolia a kašlú aj na strach. proste chcú a idú za tým, hoci sú informované aj o rizikách. ja som strašne chcela nové prska, o podpore okolia asi toľko, že keď som to v lete povedala manželovi, vrieskal na mňa, či som sa zbláznila...ale ja som to omieľala každý deň dookola, dávkovala som mu to postupne, až si na tú myšlienku zvykol. mama si nezvykla dodnes, neschvaľuje to, ale aspoň nerýpe, len bude hovoriť o všetkom možnom, ale operáciu nespomenie ani slovíčkom. ani ako sa mám, proste nič. pred ňou by som nemohla povedať, že ma niečo bolí, lebo by ma zvozila ako sirotu, či mi toto bolo treba...
a ten strach čo máš sa tiež dá prekonať. nie je to také strašné, aby sa to nedalo ustáť, fakt :) tie prvé dni sú divoké, ale potom je stále lepšie.

babydoll

vlasti,
prave som sa neliny chcela spytat na to cvicenie aj ja. Vsak ja hrozne vyzeram, hlavne to brusko, ale uz mi manzel dohodil svojho trenera, len mu neviem povedat kedy mozem zacat uz tak aktivnejsie cvicit. Neli, poradis? To vam poviem baby, moj muzicek ma pekne obskakuje ked moze,ale vacsinou je pracovne vytazeny, na zaciatku sa dusoval ze on mi bude vyvarat - tak a teraz mam kazdy den na obed sackovu polievku a na veceru 1.den kebab, 2.den pizzu a dnes sa dotepsil so zapekackou!!!!Nastastie nemame doma deti, na tejto jeho strave by asi neprezili...hehe
No skusila som sa teraz trochu fotit a skoro som odpadla ze aku modrinu som si nasla! A ja som si myslela, ze ma boli to miesto, kde mi vybral dreny a houby, to boli tato svinusa! Aj som vam ju odfotila, tak to skusim poslat livee.

andree

Inanitka,mas pravdu,cez pazuchy to boli najviac.Bola na izbe so mnou babenka,ktorej rez robili pod prsnikom a ta bola prekvapena ako ma to boli.Zabrala mi az tretia infuzia.Ale ako vravim,da sa to vydrzat.Drzim Ti palceky,neboj zvladnes to.

vlasti

nelina,no s tym bruskom je to u mna rovnako,chcem sa spytata po akom case mozeme zacat cvicit tak jemne light?a solarko?kupila som si ten samoopalovaci krem loreal nutribronze ale nevies nahodou nieco dobre samoopalovacie aj na tvar?

lenuska4001

Ahoj baby, tak dnes som mala mat op a zrusila som ju, strasne som sa bala a nikto ma v rodine nechcel podporit, tak mi lekar povedal nech to necham tak ked mam taky strach, ale uz teraz to lutujem uz som to mohla mat za sebou, ale strasneeeee som sa bala. Tak pojdem mozno neskor alebo o rok. Vsetkych odvaznym babam prajem skore uzdravenie a viac odvahy ako om mala ja.pa

nelina

babydoll,
este k leukoplastom,ja som si ich vecer pred kontrolou sama strhla /okolo jaziev som ich len obstrihla/,bolo to velmi neprijemne,cela som bola lepkava,ale aspon som si tieto miesta vycistila,aj ked to islo tazko,trskovi som to povedala,nepovedal nic,myslim ze bol rad ze som ho zbavila prace a ja som isla od neho "cista".predsa,pokozka tam nedycha,neumyvas ju....myslim,ze som to urobila dobre.odlepil mi len jazvy a okolie bolo take cistejsie,aj ked to lepidlo drzi jak svi...na.

ametystka

babydoll,
hej, aj ja som vstávala podobne z ľahu, ale ja som si zaprela nohu o bok postele, teda o matrac zospodu a tak som sa vytiahla, tiež s použitím brušných svalov. veľmi to uľahčilo sadanie.
počuj a nechceš si zarobiť? zavolaj dr. že mu dohodíš húf pacientiek na plastiku a za všetky kamošky, čo mu pošleš si pýtaj províziu :))) a budeš v balíku :)

sakura,
ja som sa tiež zhrozená pozerala do zrkadla, že čo to mám s tvárou, že som rapavá :) ale spravila som si 2x píling a už je to dobre.
segru nemám /ani brata/ a tak staré vypchaté podprdy som s pôžitkom šľahla do koša, bol to vynikajúci pocit...
ojoj, stehy samé nevypadnú, skôr mám strach, že zarastú...
TEHOTNÁ? neblázni. ale bosorka nebola asi ďaleko od pravdy, že máš dačo s hormónmi. keď ešte krámy stále nemáš, hm?
aj tebe tak cici stuhnú keď vyjdeš von? alebo stačí, že doma otvorím okno a bác! už sú v pozore dva kamene na hrudi. aj tebe v chlade tvrdnú?
a unavená som aj ja. stačilo, že som dnes bola v nemocnici na kontrole, domov som prišla uťahaná ako drevorubač :)

nelina

vlasti,
ja som si kupila pradielko v triumphe v zline,bola som prekvapena,ze toto cislo mali,aj ked nebol velmi velky vyber,ale moje farby boli.u nas mam este jednu predajnu pradla,tam maju fajn vyber,dufam,ze tam nakupim viac.tesim sa po novom roku,ked zacnem cvicit,lebo ked pozriem na moje brusko,tak som mierne nervozna.to sa chystam este na nakup plaviek,chceme ist v januari do tepla,to bude este sranda,ci vobec nieco zozeniem.ked nie,tak ma asi svihne.
babydoll,
ja som presne tak isto isla do sedu ako ty /v nemocnici/,chytit sa pod stehna a ist do kolisky.no ja som do mesiaca od opky mala problem spavat na boku,ale teraz uz to nie je problem a konecne si to vychutnavam,aj ked by som uz mohla spavat bez podprdy,mam stale pocit ze ju potrebujem a tak ju na noc /samozrejme aj cez den/ nosim.
hlavu som sa odvazila umyt az po tyzdni,umyval mi ju manzel,jééj to bola sranda,ale fenovala som si ju po troch dnoch od opky sama,pri umyvani mi vadil ten predklon.