Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

nufi,
tazko povedat,ja za seba preferujem dr.trsku,cerven je tiez super,ale myslim,ze pri konzultaii si musis o nieco viac presadzovat svoju predstavu.myslim,ze u trsku je to s cenou relativne,nakolko ja som isla cez interklinik a ta cena opky bola podstatne vyssia.absolvuj konzultacie a sama uvidis a rozhodnes sa.ja by som na tvojom mieste absolvovala pohovor u oboch.trska ta hned aj pomera,stravis u neho urcite takmer hodinu.cerven ti urci implose odhadom.velmi zalezi aj od typu implantatu aky budes mat,tiez sa na to viaze cena.este raz:ak sa nevies rozhodnut,chod k obidvom a potom uvidis!!!!

nufik

ahojte holky!tak ja stale vaham.videli ste moje fotky v galerke?co by ste my na tu tragediu poradili.okruhle ci anatomi?stale vaham medzi dr.cervenom a dr.trskom.mozno nakoniec rozhodne cena.neviem.VLASTI-ty si mi napisala 70000sk,holky co dr.trska?kolko sai cena?poradte prosim ,chcem to mat tiez uz za sebou.uz som rozmyslala aj nad cechami.ja neviem.POMOOOOOOOOOOOOOOOOOC

vlasti

nelina,
aha dakujem za radu tak zajtra vyrazam na nakupy dalsie:)inak na tej foto v tom obtiahnutom tricku pasikavom si riadna sexica,tam si bez podprdy?ze?

nelina

vlasti,
co sa tyka samoopalov.kremov,myslim,ze loreal je jeden z najlepsich.este pizzbuin/neviem ci dve zz/,ale loreal ma aj velmi prijemnu vonu.ja si extra na tvar z tejto rady nekupujem a priznam sa,chystam sa na kupu samoop.kremu az teraz,lebo par rokov chodime aj v zime do tepla,takze som ho nepotrebovala.

babydoll

neli,
diky za radu, budem radsej opatrnejsia, zacnem s fitkom tak na konci feb. zac. marca. Do plaviek aspon co-to zmaknem..xixi

nelina

inak,jááj tí nasi manzelikovia.moj v minulosti bol tiez striktne proti silikonom.priznavam,nikdy som ani nad tym neuvazovala.prsia som nemala zle,ale ked prislo k tejto teme,bola som prekvapena,ze mi to schvalila teraz je uplne paaafff!!!myslim,ze tie korunky stali za to.babeny,"mame vacsiu hodnotu ci nie?

nelina

inak mam kamosku,ktora lyzovala aj v tretom mesiaci tehotenstva-priznam sa,myslim,ze to bolo este vacsie riziko a teda to by som urcite neriskovala.ja som teraz v aprili po 20-tich rokoch po prvy krat stala na lyziac,zaplatila som si instruktorku,som max.opatrna,nespadla som ani raz a ked tak na zadok.palice zatial pouzivam minimalne,takze beriem si lyziarky a pri najhorsom budem s dcerkou v lyziarskej skolke.

babydoll

ametystka,
to s tym manzelom co pises u nas prebiehalo identicky. Davam ti za pravdu, ja som sa tiez hrozne bala, ale tuzba po celozivotnom sne bola ovela vacsia.