Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

salmi
aj ja som bola v Chirmede :) to uz bude v marci 2 roky,su tam vsetci velmi zlati a staraju sa prikladne:)
musim povedat ze mas celkom pekne prsia uz teraz :)

Livaa

lenuska4001
a coho sa bojis? vysledku,priebehu opky,bolesti???
ak chces vidiet galeriu musis mi poslat svoje foto pred a zalozim ti album,ked budes po opke tak sa potom fotecky doplnaju do albumu:)

Livaa

babydoll
som Ti pisala mail,ze si mi nedala popis,kolko ml,profil,typ a kto a kde Ta operoval,aby som mohla nahodit fotecky,jo? dikes papa

lenuska4001

Ahoj baby, ja som ta nestasnica co zrusila opku zo strachu, ale chcela by som Vas poprosit, ze kedy chcem vidiet tu vasu galeriu, tak kde to mam hladat, dufam ze mi pomozete, aby som ten strach premohla, stasne tuzim po tych prsiach uz 5 rokov a nakoniec som to posrala, ale ked uvidim mozno tie vase pekne fotky tak sa zmozem, pomozte mi. dakujem

nelina

vlasti,
bez podprdy som akurat v tom bielom tricku po 3 tyzdnoch od opky.v tom pasikavom na konci mam este prsa narvate do 75C!!!skoro mi bradavky z tej podprdy vypadli von.dufam,ze nas v galerke cakaju tvoje nove fotecky!!!

babydoll

nufik,
ja som bola u Trsku v SNOPe, zalohu vkladom na ucet som platila 11600Sk, v den opky som na recepcii platila 70 000Sk, doplacala som pri odchode za dalsiu noc na izbe 1500Sk.

nelina

nufik,
mna to cez interklinik celkom stalo 99500,-sk.zaloha do dvoch tyzdnov od konzultacie bola 5000,-,dva tyzdne pred opkov som doplatila zbytok.celkom aj s priplatkom za izbu a s predop.vysetreniami ma to vyslo 103000,-.predop.som si robila individualne.ja mam implose McGhany-su najdrahsie.,ale viem.ze trska/pokial nejdes cez interklinik a da ti lacnejsie implantaty,nie je zas exremne drahy/.