lenuska, ja som bola na operacii 11.12 a uz sa citim uplne dobre...Skoda, ze si to zrusila, uz si to mohla mat za sebou...Viesm si predstavit ako sa citis.Ale smelo do toho, vybas si dalsi termin, a nezrus ho...Vobec to nie je hrozne...Pred operaciu sme boli na izbe 3 co nas isli operovat,a bolo to uplne super, sme sa povzbudzovali, ze budeme spolu trpiet naraz :-))..No,ale aj ked budes sama na izbe, tak smelo do toho...Vies cas strasne rychlo bezi...A najhorsie je par hodin po prebrati z narkozy, to je vazne hrozna bolest,ale zase da sa to vydrzat, ved sme tu vsetky co nam to robili :-)). NO a na noc davaju tabletky na spanie, mne ich nedali bo som odpadla, ked som sla na wc, ale aj tak sa aj noc dala vydrzat, a z hodiny na hodinu to bolelo menej..Rano som sa normalne sama obliekla, len gombik na rifliach som nevedela zapnut a ponozky si obut...No a potom par dni citis tlak na prsiach, a bolest pri postaveni,ale vravim stale to uz je len lepsie a lepsie..Ja uz od 5 dna od operacii ani tabletky na bolest nejem...A to mi robili cez pazuchy co je vacsmi bolestive ako ked to robia pod prsiami...A pod sval mi davali...Lenka vazne smelo do toho, stoji to zato...Ja by som sla do toho znovu...A ked mi par hodin po operacii volala mamka co som myslela ze od bolesti umriem, a spytala sa ze ci by som sla do toho ked viem ako to boli, hned som jej povedala, ze ano...Takze Lenka vazne neboj sa, a daj si termin a smelo si daj urobit prska...Teraz mas ake?