Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

salmi

nelina: presne na takej velkosti som sa dohodla..400ml...akurat do jedneho pojde 450ml...ale to bude na rovnako..dufam...som za plnsie, nechcem, aby to bolo len viac vyplnene cislo..chcem proste zmenu, aj ked nie nejaku o 4cisla..toto je extrem...ked prsia so vsetkou tou bolestou, tak nech to stoji za to a je to viditelnejsie..toto je moj ciel. dufam, ze sa podarim a mi to spravi peknucko k sebe..ale ako pozeram, kazda to ma po operacii krasne, nikto nesiel do horsieho,tak dufam, ze nebudem vynimka

nelina

salmi
ako by som videla svoje prska pred op,az na to,ze ja som ich mala trochu viac od seba a sirsi hrudnik.ja to u teba vidim na take 400-vky,zalezi,ake mas miery,a aka si vysoka.cez 400 by so asi nesla.zalezi,k comu inklinujes.

Livaa

salmi
no vacsie su vacsie :DDD a kto Ta bude operovat magdo ci kacmar? budem drzat palceky :) kolko ml budes mat? 325-350 ?

nelina

lenuska,
no,myslim,ze na druhom fore ktore citam,si to ty,co zrusila opku.......ja som tam ivana.na tomto fore sa zdrziavam óóó´vela castejsie a mame galerku,co je uplne uzasne!!!! a radime si tu intenzivnerjsie.

salmi

livaa: ma setris riadne:)) 400 a 450..lebo mam troska lave prsko mensie, tak ze mi to spravi tak, aby bol ten rozdiel menej viditelny ako doteraz, ze to bude lepsie.Magdo,ak sa to nezmeni.

Livaa

salmi
no vacsie su vacsie :DDD a kto Ta bude operovat magdo ci kacmar? budem drzat palceky :) kolko ml budes mat? 325-350 ?