Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Vandra25

Ahojte... chcela by som sa opytat ci tu nie je nejaka baba ktora si davala robit silikony uz v 18-tke.. ja by som totiz strasne chcela ale nevem co by na to doktor povedal niektory vravia ze v pohode a iny ze lepsie po 20-tke. Tiez by som sa chcela spytat na konecnu cenu za to vsetko... prosim poradte.. ja uz som z toho zufala asi.. Keby ze mi doktor povie ze nemozem, neviem co budem robit..kazde rano vstavat z takym pocitom uz nechcem..-.

ametystka

sweet,
dlho si tu nebola, zanedbávaš nás :) ďakujeme za hlásenie, ja si vôbec neviem predstaviť, že tie moje 15 dňové kopce na hrudi zmäknú... zatiaľ sú ako kamene.
klaudiaKe tu už nebola strááášne dávno. z tej "vašej várky" ani hops, atram ani maja222 tu už nechodia, ale zato
prišli nové babenky :) dnes síce pečú koláče, ale ináč píšu o dušu :)

salmi,
neboj sa, výsledok bude dobrý, hoci v tvojom prípade by som opku zvážila. prsia máš ako z reklamy. ešte si nekojila?

sakura,
máš už vonku stehy? čo bolo na gynde? kočík netreba? :) ja som dnes robila šalát, trocha ma ľavá cicka pichala, dúfam, že to nič neznamená. idem si namastiť tú podliatinu, veľmi sa jej u mňa páči a nechce zmiznúť :( aj ty si mala modriny. už nemáš?

sweetlemon

ahojte babulky, fu, som tu par dni nebola a uplne sa to pomenilo, myslim tie mena :) no ja len ze chcem podat hlasenie, ze som bola na kontrole po 3 mesiacoch a trska ma pochvalil, ze je to fajne, ze aj velkost a jemu sa to paci. no a inak su uz skoro uplne makucke, take fajne :) len radost mi robia... :)
KlaudiKE
ty sem uz vobec nechodis?
A ako ostatne babeny? miu, uz si si zvykla na nove ciciky? je to super, co?

salmi

mne sa uz ten datum krat ia s nim aj moje kludne rozpolozenie:)) snivalo sa mi, ze som bola po opke a aj napriek 400ml bol stav ako predtym, ze sa nic nezmenilo..okrem mensieho konta v banke a bolesti...psychika mi uz pracuje:)