Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vlasti

maybbee,
no ahoj,no s tymi chybami v pohode aj mne ruka ujde ci prsty,vacsinou si domyslim,no co aky bol jezisko?inak dnes sme boli na nevsteve v ocovej,kde tam presne byvas?ako sa vlastne volas druhym menom?:)ja som Hroncova,inak nevies do kedy si mame tie jazvy prelepovat,a ako na kontrolu?uz si sa objednala?

vlasti

maybbee,
no s tymim chybami v pohodicke,no co aky bol jezisko?:)my sme dnes boli v ocovej na navsteve,a kde ty presne byvas?ako sa vlastne volas druhym menom,ja som Hroncova:)

maybbee

vlasti

no odpuchlo ale ešte stále je tam kúsok rozdiel hlavne v tvare..to jesno je také askoby padnutejšie a to druhé okrúhlejšie..neviem či sa to už varovná:((
a podprdu som si už kúpila aj ja, ale takú vystužen kúsok, no neviem či môžem nosit aj takú. Ale tlačí pekne prsia k sebe a je aj pevná..Už som ju mala dva dni:)))

ametystka

ahoj sweet,
dík za pochvalu :) pošli pls fotky som zvedavá. posledné máš mesiac po, ako to vyzerá dnes? so závisťou :) čítam,že ich už máš mäkkučké, kedy si cítila, že mäknú? moje sa s tým akosi neponáhľajú.
btw, pekné sviatky :)

sakura,
žiješ? si ok?

cica666,
pošli svoju fotku /bez hlavy/ len cici, live na adresu e.uhrinova@gmail.com
podpíš sa menom pod akým tu vystupuješ, aby vedela o koho ide. ona ti pošle adresu galérky a heslo :)

sweetlemon

ametystka
naozaj pekne vianocne fotecky :) to darcekove balenie je originalne :)))

uz aj ja by som mala poslat moje pokrocile stadium :)

cica666

Čaute baby. Prosím Vás, je tu niekde ta galéria? Chcem aj ja nové cicky, a chcela by som si pozrieť nejaký pekný tvar aby som presne vedela, že aké chcem. Diiiik