Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

tenerife
no to ti napise doktor ked budes na konzultacke ake vysetrenia budes potrebovat. Urcite je to krv - na zrazanlivost a tak, potom mozno sono prsnikov a potom pojdes k internistovi - tam ti urobia EKG a doktor na zaklade vysledkov ti napise ci si schopna ist na opku alebo nie..

tenerife

ahojte bambulky,prajem Vam v prvom rade prijemne sviatky:-)ja idem na konzultaciu 28.12.ale potrebovala by som sa vas opytat ako je to s tymi predoperacnymi testami,kde vsade mam ist?dakujem

sakura

evciatko7
vies co ze som sa este ani nemerala? Len viem ze co som nosila predtym podprdy - 85B s vypchavkami tak su mi teraz bez vypchavok mensie. Skusala som si 85C a to uz bolo omnoho lepsie. No mam 360 ml vysoky profil - anatomicke. No a nebud smutna ja som vyse 2 tyzdnoch po opke a su tiez este tuhe - a ked vyjdem von tak su ako skaly:))

sakura

Ahojte babenky
no dlho som tu nebola lebo mam doma pokazeny net. Dnes vecer by mi uz mal ale fungovat takze uz sa tesim:) Teraz som u priatela v kanc. tak som sem hned sla hodit kukuc. Oneskorene ale predsa vam prajem prijemne prezitie Vianocnych sviatkov:)

Ametystka
ahojky. No kociar nebude treba. Aspon podla testu. U gyndosa som nebola lebo som nestihala. Ale asi v pondelok uz pojdem nech mi pichne tu injekciu - alebo ze by som nesla? Nebudem si hadam kazit Silvester kramusami:)) No prska v pohode a aj vyberanie stehov som prezila. Len sa mi zdaju o dost mensie. Ze by sa scvrkavali? Ako vyzeraju dobre len ked som si dala dole podprdu tak mi aj moja mamina povedala ze som si mohla dat aj väcsie:(

andree

Babenky,zelam Vam prijemne a pohodove sviatky... Maybbee,ten pas na suchy zips co mame okolo podprdy nad prskami si si kedy dala prvy krat dole?Som osmy den po opke a zajtra ideme absolvovat navstevy,tak aby so nebola zazipsovana az pokrk:((((S tym vstavanim sa to uz trosku upravilo a uz to nie je az take bolave.A ako to je so soferovanim,viac ma totiz boli prave prsko,tak nechcem nieco "pokazit".Chcem sa este opytat,kedy si mozem dat na vymenu na noc sportovu podprsenku.Baby aj Vas tak svrbia prska pod podprdou???