Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

salmi

ametystka: tak ono vies, zo dna na den prsia nenarastu,ak su vacsie o 2,3c....mne je jedno kto co bude rozpravat a riesit, ved to nie je hanba, ako nie ze sa tym treba nejako chvalit,ale zakryt pekny hrudnik vacsi o 2,3c, tak to teda neviem ako sa da:)))

salmi

vlasti, tak pozeram tie tvoje nove fotky a....vyzera to fakt uzasne, ti poviem, ze to su uz riadne prsia...za ktore sa oplati vydrzat:)))oblecenie ti vsetko zostalo? alebo je ti male, a musis menit satnik? Retro este stale nosis nie? Vyzera to celkom prirodzene na tebe..pozeram na teba a snazim sa predstavit seba, tou velkostou ako to asi ukaze na mne, kriste vobec netusim, jak to ja dopadnem:)

vlasti

ametystka,dakujem krasne naozaj,no ja som tiez zvedava na tie tvoje,ja beriem od opky 3x5tbl.,cerven vravel ze ich nemusim brat ale ze ked som si ich uz kupila tak ano ale som sa zabudla jeho spytat do kedy ich mam uzivat,ale uz ich pomaly neberiem,neviem.........

ametystka

salmi,
nie, neboj sa, chirmed je dobrý, s dr. som bola spokojná, magdo ma pomeral, povysvetľoval. lenže som tam zbadala moju spolužiačku zo základnej školy, kt. tam pracuje ako sestrička. to bol dôvod, prečo som šla inde. magdo videl, že som "nesvoja", povedala som mu koľko bije, hneď ma síce uisťoval, že personál nesmie poskytovať nijaké info ohľadom pacientiek, ale...radšej som tam už nešla. chápeš, ja ju stretávam, býva neďaleko...možno by to niekomu kto ma pozná vykecala, možno nie. viem ja?
a díky za pochvalu, na to, čo tam bolo predtým je to fakt WAW :))

vlasti,
ja som 13 deň po, od op jem wobenzym 15 tabl. denne, ty berieš aké dávky? btw, pekné fotečky, radosť pozerať, si sexica :-)

sakura,
držím zajtra na gynde palce, aby si nekupovala kočiar :)))
moje tiež vyzerajú k svetu, keď bude mať gazda čas, odfotí ma.
tiež mám občas na hrudi dve hrudy:)hlavne v chlade. dúfam, že to tak nebude stále. leukoplasty si mám dať dole až zajtra a dávať si na jazvy harmanček a hirudoid masť. sa podrž, ja stehy idem vyberať až 12. januára! vtedy sa moja dr. vráti z číny.dúfam, že dovtedy nezarastú, mrchy.

sakura

ametystka
ahojky:) No behala som kade tade:)) O vybavicke ani nesranduj.Idem zajtra rano gyndovi nech ma kukuc a nech mi pichne injekciu. Uz teraz mi je pri tej predstave ze co mi povie zle:( No ale dufam ze vsetko bude ok. Ja som si uz dnes dala dole tie leukoplasty lebo ma z nich uz porazalo. Dufam ze ma Trska nevyhresi. Ale ved to je jedno. Zajtra by mi ich daval dole on. No, ale to bola ina sodoma gomora. Babrala som sa s tym vyse hodinky:)) tak si to potom neviem predstavit u neho v ordinacii:)
Prska su peknucke. Len sa mi zda ze som ich mala uz mäkksie a teraz su take tuhe:( A ked vyjdem von tak su ako 2 kamene. No a na boku lezim len ked kuken telku -aj to si vselijako podopieram cici -nie ze by boleli ale sa bojim aby som ich nejako nevykrutila:))))))
A ty ako? Vsetko v pohode? Na tie stehy ides kedy? Ja zajtra -uz sa tesim:)))

senties2
ahoj:) Nevolala si dr tusim okolo 13 hod 2 krat? Lebo mu volala nejaka babenka a dohovarali sa na stehy -ze o kolkej. Vtedy ma akurat kreslil:) Inac si matne pamätam ze ked som sa zobudila po operacii -to som bola na tej pooperacnej izbe vies tam pri sale a prisla tam nejaka baba a bavili sa o stehoch. Ci sa mi to len zdalo? No mna dooperoval tusim -zacal okolo 13,opka trvala 2,5 hod. Tak nejako o 15:30. Tak nejako do 17:30 som bola na tej pooperacnej izbe. A ako sa mas? Pises ze mas tuhe prska -no to aj ja. Zajtra idem na stehy tak som zvedava. Uz som stiahla leukoplasty lebo som skoro zosalela:))

senties2

babydoll
taka som nastvana..prave som ti pisala asi 30 riadok a restartol sa mi pc sam od seba..samozrejme mi vsetko zmizlo..pisala som ti tu vsetko o opke a aj o manzelovi aky je starostlivy,ked ma priviezol z nemocnice navaril mi polievocku a staral sa o mna len aby som pekne lezkala a odpocivala ..dodnes mi nedovoli nosit tasky.to ja len tak potajme skusam..na nakupy chodime spolu ,vysava upratuje,len aby sa mi neposkodilo..je skutocne velmi zlaty ,vobec som necakala,ze sa tak zachova..
Trška je skutocne super doktor,je velmi starostlivy a mily..5 den po opke m napuchli velmi prsia tak som mu volala ,ze ci je to normalne ,ze sa bojim ,ci to tak ma byt..napriek tomu ,ze bola sobota,sme sa stretli v nemocnici a prezrel ma a spravil mi cisty prevaz..nastastie to bolo v poriadku..ja som mala termin opky rano o 8.00 ,ale tlak mi sestricka namerala 169/90 taky strach som mala..po narkoze mi vobec nic nebolo,ako keby som sa len normalne zobudila..na WC som isla hned po svojich a vecer som uz aj vecerala..prska mam este stale od seba asu stale este dost tuhe..cakam kedy si sadnu a dostanu uz konecny tvar,ale to asi do troch mesiacov budem vidiet konecny vysledok..necitim nic cudzie ako tu niektore pisali,citim sa ako keby mi vzdy patrili:-))

babydoll

ivja,
ja som bola v pondelok v SNOPe - citaj moj dlhy prispevok, momentalne je na 9.strane. Super vyber, budes max.spokojna so vsetkym.

senties,
ahoooooj, tolko som na teba myslela, no nejak to tu flakas. Ja som 5.den po a nestacim sa cudovat ako super mi je klopem nic ma neboli, tabletky od bolesti som vobec nepotrebovala, hovorim, az mi to je cudne. Dnes som uz behala po nakupoch, len tasky nosil manzel mal vazne radost, nie ze by som nezvladla, no prehanat to nechcem. A ty ako, uz si konecne poslala tie fotky co si slubila?