Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

ametystka
no dlho som nepisala, ale citkam tak kazdy druhy den, co je nove :) a fakt je tu toho vela noveho, nestiham ani sledova, kto je kto :) pekne sa nam to rozbehlo, to je super. a tie tvoje "kopce" uz nebolia? ake si si dala? musim kuknut do galerky, nech sa dostanem do obrazu :)

ametystka

čo vám teraz poviem,
to už iste viete.
najcennejší darček
pod stromčekom nenájdete...
je to mier v srdciach
a radosť,že sme spolu,
keď sadáme si
k sviatočnému stolu.
preto,
ak pod stromčekom nájdete,
čo vám vôbec netreba,
nepíšte hneď mailom
sťažnosť do neba :))))

múza kope,tak ešte jedna

celý rok som dobrotu sekala,
na ježiška nedočkavo čakala.
viem, bola to túžba smelá,
keď som cici pod stromček chcela.
aj ježiško trocha zaskočený bol,
ale nové cici ochotne priniesol.

prajem vám všetkým krásne vianoce

Livaa

Nech radosť a šťastie vládne u Vás doma,
nech zďaleka obchádza Vás nešťastie a smola.
Nech pohoda vládne za sviatočným stolom,
nech láska prevláda nad nemilým slovom.
Krásne Vianoce.

vlasti

maybbee,
ahoj moja no veru davno si tu nebola,no mam sa super,robim uplne vsetko a prska uplne super nosim podprdu cez den s kosticami a vecer tu sexi podprdu:),a prska svoje zboznujem:))))))))))))a ty ako moja si spokojna?prsko uz odpuchlo?v praci a v skole si to zvladala?inak vsetkym babm stastne a vesele vienoce babenky:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))

salmi

ani sa mi verit nechce, ze o par dni to budem mat za sebou....ametistka, to s tou reklamou neprehanaj dobre?:)) ale si mila:)))

salmi

vandra25: myslim, ze ak si zdrava, tak urcite vek 18r nie je ziadnou prekazkou, pred nicim, ani pred zakonom:)))dolezite su predoperacne testy, ci si zdravucka, inak si myslim, ze v pohodicke sa toho mozes zucastnit. cenovo je to rozne ,zalezi od toho, kde si to das spravit ci na vychode,kde je to cenovo vyhodnejsie,alebo na zapade