sakura..toho 8,12, som mu veru ja volala 2 krat okolo obeda..lebo mi to nedvihal tak som skusala este raz..o 15,30 vyberal mne stehy a po mne isla este jedna pani a ta isla cez pooperacnu izbu este s jednou jej kamoskou..tak preto si nebola este na odeleni ,lebo si bola dole na 2,poch.,prisli sme tam o 15,00,ale povedali nam ,ze doktor este operuje..sranda to on operoval prave teba:-))
ivja
na SNOP-e je super..naizbe je plazmova telka,pekna kupelna s WC aj nabytok je stylovy,ale takto je zariadena len tato jedna izba,lebo sme samoplatci..
sestricky su super a stravu mas ako ta dovezu na izbu ..a celkom mi chutilo..a caj je tam vynikajuci.. to ti prinesu cely dzban len pre teba..
ja som si od bolesti vypytala len jedenkrat analgetikum do zily,inak som to vobec nepotrebovala..bolest sa dala vydrzat,alebo som si uz na nu zvykla? sama neviem.. zpostele som vstavala ako mi trška povedal prevalit sa na bok,spustit nohy z postele a vstat..no musim priznat ,ze celytyzden sa mi veru tazko vstavalo..asi tak ak chces opytaj sa este co chces..