Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

babydoll

senties,
no to mas fakt poklad doma. Ale aj moj muzicek sa mi ukazkovo venuje, len pocas sviatkov ma v praci narvano, tak vacsinou musi byt tam, ale konecne sa naucil pustat umyvacku!!!po troch rokoch!

senties2

sakura..toho 8,12, som mu veru ja volala 2 krat okolo obeda..lebo mi to nedvihal tak som skusala este raz..o 15,30 vyberal mne stehy a po mne isla este jedna pani a ta isla cez pooperacnu izbu este s jednou jej kamoskou..tak preto si nebola este na odeleni ,lebo si bola dole na 2,poch.,prisli sme tam o 15,00,ale povedali nam ,ze doktor este operuje..sranda to on operoval prave teba:-))
ivja
na SNOP-e je super..naizbe je plazmova telka,pekna kupelna s WC aj nabytok je stylovy,ale takto je zariadena len tato jedna izba,lebo sme samoplatci..
sestricky su super a stravu mas ako ta dovezu na izbu ..a celkom mi chutilo..a caj je tam vynikajuci.. to ti prinesu cely dzban len pre teba..
ja som si od bolesti vypytala len jedenkrat analgetikum do zily,inak som to vobec nepotrebovala..bolest sa dala vydrzat,alebo som si uz na nu zvykla? sama neviem.. zpostele som vstavala ako mi trška povedal prevalit sa na bok,spustit nohy z postele a vstat..no musim priznat ,ze celytyzden sa mi veru tazko vstavalo..asi tak ak chces opytaj sa este co chces..

miu miu

tanira ja som volno vyriesla dvojtyzdnovou PNkou. potom som uz bez akychkolvek problemov zvladla pracu.

ivja predoperacne som si dala robit tyzden pred opkou.

hanulicek

ahojte...wuaaa chvilku som tu nebola a stracam prehlad:D akurat ze chut po silikonoch som nestratila:D inak pekny vecer znamym aj neznamym:)

ivja

a ešte otázka, ako je to v snope so stravou? Doniesli ste si tam niečo, alebo je tam strava, ja tam mám byť 2 noci.

ivja

babulky, už ma síce informovala babydoll, ale napísali by ste mi,prosím, ešte pár teplých slov o Snope, tie , ktoré vás tam operoval dr.trška?a ešte sa chcem spýtať, s akým predstihom ste si začali robiť predoperačné vyšetrenia pred dátumom operácie.

andree

Ametystka,dakujem za info...dost si ma ukludnila!!!!!!!!!Popravde,od bolesti beriem toho velmi malo.Dost mam citlivy zaludok a je mi na vracanie a to je to posledne co by som teraz chcela.Uz len ked si kychnem,tak to je sila...Skor si davam tabletky na spanie,tie znasam celkom dobre.Je fakt uzasne,ze je toto forum a mozme si jedna druhej aspon takto pomoct.Pretoze Dr.moze byt neviem aky sikovny a nadupany o poperacnych stavoch vie len teoreticky.:DDDDDD

ametystka

andree,
vstávanie u mňa bolo na štvrtý deň ešte veľmi ťažké. skús urobiť kolísku a vytiahnuť sa pomocou brušných svalov hore. alebo sa zapri nohou pod matrac postele a vytiahni sa tak, aby si použila brušné svaly a čo najmenej zapojila prsné. tiež sa mi ťažko dýchalo, skoro som sa zadýchala a zdalo sa mi, akoby vo vzduchu nebol kyslík, srdce mi búšilo ako splašené. /aj na 4. deň/ obskakovala ma moja 14 ročná dcéra, ale napr. na vecko za mňa ísť nemohla :) aj po takom jednoduchom úkone som bola zadýchaná. mňa bolel viac ľavý, popravde bolel poriadne a pravý vôbec. teda sumasummarum, na štvrtý deň som v pohode ešte nebola ani zďaleka, brala som novalgin. užívaš niečo od bolesti? výrazné zlepšenie som cítila po šiestom dni, vydrž, bude dobre :)

andree

Babenky,moje prosim Vas poradte mi.Som 4-ty,den po opke.Mam stale,take bolesti ako boli cca na druhy den.To vstavanie z postele je veeelmi bolave a hlavne v pravom prsniku citim bolave rezanie.Ja viem,ze kazda tu bolest vnimame inak,volola som aj Dr.Mam prist rano za nou,ale chcem vediet ci je to normalne.Aj sa mi dost namahavo dycha,niektore tu pisete?ze ste uz relativne na 4-ty den po opke v pohode.