Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

salmi

vlasti, tak zaklad mas podla mna vacsi ty:))) ale uvidime, snad nebudem lutovat......nelutujes ze mas taku velkost? nedala by si si mozno o nieco mensie?? ked uz si ako sa povie za vodou...

salmi

amytystka....no ver, ze zivot nie je o cm:)) dolezity je tvoj pocit a ako si spokojna a druhych mozes kaslat:) zijes svoj zivot:) tak bud troska egoista a pln si svoje sny,ak mas moznost:))

vlasti

salmi,no ja si myslim ze ty ich budes mat este o nieco vacsie ako ja,urcite,plnsie,no ja ich mam uz v pohode nie su tvrde len ked vyjdem do zimy tak vtey mi tiez stuhnu,ale normalne si ich citim cele.

ametystka

salmi,
viem, že to nezakryjem, výhovorky ala judínyová, že jem tabletky mi budú na nič :))) ale nechcela som kvôli tej spolužiačke tam ísť a basta.
by si sa ale divila, keď sú cici holé si pripadám minimálne ako pamela :)) no taká menšia, ale keď som šla na kontrolu v takom voľnejšom svetri- cici boli takmer fuč!!!!! hehe a v obtiahnutom som zasa samica! to je objav :)))) držím ti palce, ty budeš po op vyzerať vééľmi nebezpečne :)) ja budem pri tebe len také malé pivo

salmi

vlasti nestras ma:)) ako 6tky nechcem:))) ja mam len dvojky, take plnsie..dufam ze mi to sporavi maxim velke plne D

vlasti

salmi,dakujem,si zlata,retro uz nosim od dnes iba v noci,huraaaaaaaaaa,a oblecenie mi niektore zostalo take elasticke trika ale kosele museli ist skoro vsetky prec aj korzety vesty,podprdy,a aj tricka ale ja sa tesim ze budem menit satnik.no tak ti poviem ze ty s tvojim zakladom budes mat riadne bomby:)))))))))ale v tom dobrom.